Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΔΙΕΚ Έδεσσας στο Βαρόσι (φωτο)


ΙΕΚ_Βαρόσι_02 (Copy)Την πρώτη του εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το τμήμα Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΔΙΕΚ Έδεσσας, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017. Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών Κάλλου Βαρβάρας και Μουστάκα Ελένης, σπουδαστές και σπουδάστριες επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο της Έδεσσας, όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της τουριστικής αυτής υποδομής και ξεναγήθηκαν στους χώρους του.

ΙΕΚ_Βαρόσι_03 (Copy)Επόμενος σταθμός της εκπαιδευτικής δραστηριότητας ήταν ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ως χώρος θρησκευτικού τουρισμού. Εντός του Ναού έγινε ενημέρωση για την επισκεψιμότητα του  διατηρητέου αυτού μνημείου, που αποτελεί πόλο έλξης και σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής. Οι σπουδαστές ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους δραστηριότητα με περιήγηση στη συνοικία Βαρόσι, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν το ιστορικό αυτό σημείο της Έδεσσας και να συζητήσουν για τις δυνατότητες τουριστικής αξιοποίησης.
ΙΕΚ_Βαρόσι_01 (Copy)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.