Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής – γλυπτικής του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου από την Πέλλα (βίντεο)


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης εντυπωσιακής ατομικής έκθεσης ζωγραφικής - γλυπτικής του καλλιτέχνη  Χαρίτωνα Παπαδόπουλου με τίτλο "Αρμονική Συμβίωση"  το απόγευμα της Δευτέρας στο Κιλκίς και  στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας «Τέχνη» Κιλκίς. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει o Xαρίτων Παπαδόπουλος τον οποίο προλόγισαν ο πρόεδρος της εταιρίας "Τέχνη" Κώστας Θεοδωρίδης και ο εκπαιδευτικός Νίκος Μπλιάτσκας,  "μετά από 20 περίπου χρόνια σιωπηλής, επίπονης και επίμονης εργασίας, καταφέρνω τελικά να φτάσω στο σημείο να παρουσιάσω την δουλειά μου". 

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο Χαρίτων Παπαδόπουλος ευχαρίστησε όλες και όλους από καρδιάς, για την μεγάλη τιμή που του έκαναν με τη παρουσία τους στα εγκαίνια της πρώτης του ατομικής έκθεσης!  "Η ανταπόκρισή σας ήταν το λιγότερο συγκινητική" ανέφερε και συνέχισε "Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της "ΤΕΧΝΗΣ" και τον δάσκαλο Νικόλα Μπλιάτκα για την υποστήριξη! Τέλος όσους και όσες συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας μέχρι και την σημερινή ημέρα!" 

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Παναγιώτης Χατζημωϋσιάδης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 1 Δεκεμβρίου με ώρες λειτουργίας από Δευτέρα μέχρι παρασκευή ώρες 5-8 μμ. 

Δείτε τις εικόνες από τα εγκαίνια μέσα από την κάμερα της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας karatzova.com:
ekthesizogr xpapadopoulos
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.