Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από δηλώσεις προπονητή για «στημένα» ματς


Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι καταγγελίες του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για «στημένα» ματς στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα συνδεόμενα με τον αθλητικό νόμο (περί δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος).

Στην έγγραφη παραγγελία του προς την αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Ευαγγελία Λιάσου, ο κ. Τσόγκας ζητεί να εξεταστεί ο καταγγέλλων προπονητής και να προσδιορίσει τον τρόπο και τον χρόνο τέλεσης της καταγγελλόμενης πράξης, όπως επίσης τα εμπλεκόμενα σ΄ αυτήν πρόσωπα, προσκομίζοντας -παράλληλα- τα σχετικά αποδεικτικά μέσα. Κατά πληροφορίες, ο κ. Καλαϊτζίδης έχει ήδη κληθεί να καταθέσει τις επόμενες μέρες.

Η συγκεκριμένη εισαγγελική παραγγελία κοινοποιήθηκε ταυτόχρονα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, που εποπτεύει τους αθλητικούς εισαγγελείς της χώρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.