VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιχειρηματική αποστολή της «Α.Ε.Σ. Μέγας Αλέξανδρος» στην Πολωνία (φωτο)

Με τελικό προορισμό την Πολωνία μετά από το Βελιγράδι και τη Βουδαπέστη η επιχειρηματική αποστολή της «Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης (ΑΕΣ) Μέγας Αλέξανδρος», βρέθηκε στην περιοχή του Radom και πραγματοποίησε επίσκεψη για ενημέρωση στην Επαγγελματική Αγροτική Σχολή μέσης εκπαίδευσης, στην ομώνυμη πόλη της Πολωνίας, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+, που υλοποιεί η «ΑΕΣ Μέγας Αλέξανδρος» στην χώρα της βόρεια Ευρώπης.

Ο διευθυντής της Σχολής και ο υποδιευθυντής Εκπαίδευσης ενημέρωσαν τα μέλη της ΑΕΣ για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τις ειδικότητες, την αποστολή της σχολής και ξενάγησαν την αντιπροσωπεία στις αίθουσες διδασκαλίας, τα εργαστήρια και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της. Διαπιστώθηκε η βαρύτητα που δίνεται από τη σχολή στην εκπαίδευση των μελλοντικών αγροτικών στελεχών για την αγροτική οικονομία της περιοχής και ολόκληρης της χώρας κατ’ επέκταση.

Από την πλευράς της αντιπροσωπείας, από τον πρόεδρο της ΑΕΣ Νικόλαο Μηνά και το διευθυντή Γιάννη Στογιαννίδη, έγινε σύντομη παρουσίαση για τα δεδομένα της αγροτικής οικονομίας της χώρας μας και ειδικότερα για τη δραστηριότητα της ΑΕΣ στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας των οπωροκηπευτικών όπου δραστηριοποιούνται κυρίως τα μέλη της ΑΕΣ.

Επίσης, σχετικές τοποθετήσεις έγιναν από το γεωπόνο της ΔΑΟΚ Π.Ε. Πέλλας Αλέκο Ουγγρίνο και τον πρώην διευθυντή του ΕΠΑΛ Γιαννιτσών Διονύση Μπάτσιο, που συνοδεύουν την αποστολή. Παρουσιάστηκε ο προσανατολισμός εξωστρέφειας της εμπορίας και με πιθανές σχέσεις συνεργασίας με εξαγωγικές εταιρίες οπωροκηπευτικών της Πολωνίας.

Επόμενος σταθμός η πόλη Kozniecki και συγκεκριμένα το σύγχρονο και ενεργειακά αυτόνομο Πολιτιστικό Κέντρο με θέματα εκπαίδευσης ανηλίκων, ενηλίκων και τρίτης ηλικίας (πληροφορική, θέατρο, ζωγραφική, χορό, κλπ).

Στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στεγάζεται και ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός της περιοχής στον οποίο δόθηκε συνέντευξη με παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των προϊόντων της ΑΕΣ και μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό με τα προϊόντα στην Αγγλική γλώσσα.

Ο τελικός προορισμός είναι η πρωτεύουσα της Πολωνίας η Βαρσοβία, όπου θα συμμετάσχει στην 3η έκθεση GRECKA PANORAMA η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, στις 2-3

Δεκεμβρίου 2017 και παράλληλα το 2o GREEK FOOD SHOW για τον κλάδο Τροφίμων & Ποτών, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017 και 3η διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β στις 1 Δεκεμβρίου 2017.
paagpolinia
Για την ΑΕΣ Γιάννης Στογιαννίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…