Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Φλώρινας


Σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Πέλλας θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας, κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως και 29-11-2017 λόγω της διέλευσης βαρέως/ υπερδιάστατου οχήματος, από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης μέχρι το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα, στα πλαίσια μεταφοράς και εγκατάστασης νέας ατμοηλεκτρικής μονάδας της Δ.Ε.Η. 

Η Διεύθυνση Aστυνομίας Πέλλας σημειώνει ότι θα απαγορευθεί, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά μήκος της εν λόγω κίνησης της ειδικής μεταφοράς και  παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων. Ζητεί επίσης την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.