Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο μεγάλος Υπερίων από την μικρή Αλμωπία καταρρίπτει Ευρωπαϊκά ρεκόρ (φωτο)


Στην Αθήνα στις 25-10-2017 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Power lifting.

Την Αλμωπία εκπροσώπησε ο αθλητής του Υπερίων Αλμωπίας Μανώλης Γολσουζηδης  ο οποίος κατέρριψε το ευρωπαϊκό ρεκόρ στην κατηγορία 83 κιλών σηκώνοντας στην κίνηση (Back squat) 280kg.

Δηλώσεις του αθλητή:  
"Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα λόγο τραυματισμών που είχα αλλά όταν έχεις δίπλα σου τον Σπύρο Σταματιαδη όλα γίνονται πολύ ποιο εύκολα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό μου Πρατήριο Καυσίμων αφοι ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ  που παρά της δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας δεν σταματά να με στηρίζει και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά σαν φίλος. 

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ το αφιερώνω στην οικογένεια μου και σε όσους βρίσκονται πάντα δίπλα μου.

Επόμενος στόχος μου είναι το Lift Off που το διοργανώνει η Rogue από 3 Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου και ο βασικός μου στόχος να ετοιμαστώ για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020.

O προπονητής μου Σπύρος Σταματιάδης ήδη ετοιμάζει πλάνο και χορηγίες για αυτόν τον αγώνα, αλλά έως τότε θα είμαι πάντα έτοιμος για όλους τους αγώνες του power lifting & cross fit.."



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.