Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζουν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Επικύρωση 11ου/17 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.
2. Συμμετοχή στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ (Ιωάννινα, 30 Νοε.-2 Δεκ. 2017).
3. Περιφερειακοί Δήμοι.
4. Αιτήματα καπνοπαραγωγών Ελλάδος.
5. Αιτήματα Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ.
6. Πρόταση εκπόνησης Αναγνωριστικής Μελέτης για το Θαλάσσιο Μέτωπο του Θερμαϊκού.
7. Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου για την κατασκευή διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης-Εγνατία Οδό.
8. Υπόμνημα των Δήμων Δέλτα, Λαγκαδά και Χαλκηδόνος για την τιμολόγηση του συμπιεσμένου φυσικού αερίου.
9. Πρόταση Δήμου Νέας Προποντίδας για την οργάνωση της υπηρεσίας των Ανταποκριτών ΟΓΑ.
10. Πρόταση Δήμου Καλαμαριάς για ρύθμιση θεμάτων προσαρμογής παιδικών χαρών.

11. Λειτουργία Αστικής Συγκοινωνίας:  (α) Αιτήματα Δήμου Χαλκηδόνος, (β) Πρόταση συνεργασίας ΟΣΕΘ, (γ) Συμμετοχή σε Ομάδα Εργασίας καταγραφής λεωφορειολωρίδων.
12. Ενίσχυση Εκπαιδευτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ιμβρίων.
13. Ενημέρωση πληθυσμού για την διενέργεια εμβολιασμών.
14. Έκδοση πρακτικών Διημερίδας «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύγχρονο δημοσιονομικό περιβάλλον».
15. Έγκριση άσκησης ανακοπών κατά επιταγών προς πληρωμή λυθείσας Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αλέξανδρος».
16. Λειτουργία Γραφείου Τύπου ΠΕΔΚΜ.
17. Υπόδειξη μελών για τη συγκρότηση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Χαλκιδικής για την τριετία 2018 – 2020.
18. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού έργων του Δήμου Ωραιοκάστρου προϋπολογισμού άνω του 1.000.000,00 € (χωρίς τον ΦΠΑ) για το έτος 2018 σύμφωνα με τις παρ. 8β, 8ε & 8στ του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 για το έτος 2018.
19. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού έργων της περίπτωσης β΄ της παρ. 8 του άρθρου 221 του Ν. 4412/16 που αφορά έργα με εκτιμώμενη αξία σύμβασης που υπερβαίνει το 1.000.000,00 € χωρίς ΦΠΑ για το έτος 2018 στο Δήμο Ν. Προποντίδας.
20. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού της παρ. 8 του άρθρου 221 του Ν. 4412/16 για την ανάδειξη αναδόχου του έργου : Αντιπλημμυρικό έργο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου του Δήμου Πολυγύρου προϋπολογισμού 2.280.000,00 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ).
21. Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Πολυ σημαντικά θέματα... Να πούνε καλύτερα ποιον δάγκωσε ο καθένας για τις μελέτες που κατάθεσαν ...για την αγροτική οδοποιία . Τσιμουδιά για το έκτρωμα του υπουργού όσον άγρα τις μελετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…