Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τακτική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας


Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών των 16ης, 17ης & 18ης συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Σεπτεμβρίου και 4ης & 6ης Οκτωβρίου 2017 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση εισόδου οικισμού Π. Αγ. Αθανασίου» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
3. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου «Τομές πρόσβασης & επισκευή κλειστού αγωγού ρέματος Άρνισσας» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
4. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή Πλατείας Στουγιαννάκη» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
5. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Έργα υποδομής για την εγκατάσταση νέων οργάνων παιδικών χαρών» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
6. Λήψη μόνιμων μέτρων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Έδεσσας (Εισηγητής: Δήμαρχος).
7. Έγκριση αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου «Διαμόρφωση πλατείας Ελευθερίας» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
8. 9η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
9. 21η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικον. έτους 2017 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
10. Έγκριση της έκθεσης Γ΄ τριμήνου του έτους 2017 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
11. Αναπροσαρμογή ή μη των τελών και δικαιωμάτων άρδευσης στη Δ.Κ. Έδεσσας και στις Τ.Κ. Άγρα, Βρυτών, Καρυδιάς, Σωτήρας, Φλαμουριάς, Νησίου, Άρνισσας, Περαίας, Αγ. Αθανασίου, Παναγίτσας και Γραμματικού, συντήρησης αγροτικών και δημοτικών δρόμων και χρήσης δημοτικών εκτάσεων (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
12. Συμπλήρωση της 180/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Αναπροσαρμογή ή μη των τελών και δικαιωμάτων νεκροταφείου» (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
13. Διαγραφές ή μη ποσών από φορολογικούς καταλόγους της Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
14. Επιστροφές χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων - Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
15. Λήψη απόφασης διοικητικής αποβολής από αγροτικό δρόμο του οικ. Καρυδιά της Τ.Κ. Καρυδιάς (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
16. Εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα παρουσιάσεων e-postirixis (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
17. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).
18. Εκμετάλλευση συστάδας Δημοτικού Δάσους Παναγίτσας για την κάλυψη των ατομικών αναγκών των κατοίκων του οικισμού Παναγίτσας (Εισηγητής: Δ/νση Καθαριότητας & Πρασίνου).
19. Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο με τίτλο: «Ανάπλαση οικισμού Άρνισσας - Α’ Φάση» και κάλυψη του επιπλέον ποσού από ίδιους πόρους (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
20. Υποβολή πρότασης με τίτλο: «Υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας/Ενδιάμεσου φορέα του ΣΒΑΑ με τίτλο ¨Έδεσσα – Αστική αναζωογόνηση¨ στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
21. Αποδοχή χρηματοδότησης και όρων ένταξης της πράξης: «Αγορά και εξοπλισμός στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑΜΕΑ στην Έδεσσα» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
22. Κάλυψη εξόδων κηδείας άπορων δημοτών (Εισηγητής: Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
23. Κάλυψη εξόδων κηδείας της επίτιμης δημότισσας Ευθυμίας Γουναρά - Βυρώζη (Εισηγητής: Δήμαρχος).
24. Γνωμοδότηση σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-19 (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
25. Τροποποίηση της αριθμ. 276/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Κατάταξη των Δημοτικών Αθλητικών εγκαταστάσεων» (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
26. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στο Σιντελφίνγκεν Γερμανίας για τη συμμετοχή του στην 7η Ετήσια Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (Εισηγητής: Δήμαρχος).
27. Ενημέρωση εγγράφου (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου.


































Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΤΟ 6ο και 7ο θέμα από την κατηγορία των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ με τρομάζουν.
    Μήπως σημαίνει την οριστικοποίηση του εκτρώματος που αφορά το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης με τις νέες μονοδρομήσεις;
    Όσο αφορά το 26ο απο τα ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ένα ακόμα ταξιδάκι του Δημαρχου τακτοποιειται.
    Κανένα λίτρο πετρέλαιο για τα σχολεία θα εκριθεί ή θα μας βρούνε τα Xριστούγεννα;
    Για τις σουλάτσες, όλα τακτοποιούνται, για τη θέρμανση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώντρα, Ρυσάφη, Δημητριάδη, Φουνταλή και ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, ξυπνήστε, η πόλη καταστράφηκε και εσείς τα πολιτικά σας παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΥΠΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.
      ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.
      ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
      ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΠΙ ΣΟΝΤΡΑ ΦΩΝΑΖΕ, ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ;
      ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΖΗΤΑΕΙ.
      ΜΕ ΤΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..........
      ΑΠΛΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  3. Ο προϋπολογισμός πρέπει να καταψηφίστει αλλιώς θα είστε όλοι συνένοχοι και στην κατρακύλα του Γιάννου θα πάρει μπάλα και εσας να μην ταυτιστητε αλλιως ο κόσμος θα έχει υποψίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eχεις διαλυσει την αγορα της πολης δημαρχε . Ευχομαι να μην σε ακολουθησει το δημοτικο συμβουλιο στο εγκλημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πλατεία δυστυχως θα γίνει μόνιμη. Αυτό καταλαβαίνω γιατί είναι έτοιμη η ανάθεση του έργου και θα ψηφισθεί την Tριτη. Η Γερμανία τι προσφέρει στην ανάπτυξη της πόλης; Πάμε όπου μας προσκαλούν με εξοδα των αφωνων εδεσσαιων. Κρίμα...,ευτυχώς έχω εναλλακτική να ζω σε άλλη πόλη με σύγχρονους δημάρχους και φωτεινά μυαλά στο δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Γερμανία έχουμε εγγονάκια εεεε, κάθε χρόνο 3 φορές, και τη γιαγιά στο δημαρχείο εεεε, πλήρωνε δημότη.

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ η αντιπολίτευση δεν φέρνει το θέμα του κτιρίου του Μ.Αλεξάνδρου;ΓΙΑΤΙ; Μήπως ξέρει το τετελεσμένο γεγονός;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ κάποιοι τα πήραν και έφυγαν σαν το τραγούδι και κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα γιατί άραγε??? . Δύο τραγούδια δηλαδή. ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ - ΑΡΑΓΕ

      Διαγραφή
  7. Δεν έχω ακούσει μια φορά να φταίει ο ίδιος ...
    Ειδικά για τους δρόμους ότι και να κάνουμε θα έχουμε αιώνιο πρόβλημα ...
    Γιατί...;;;
    Γιατί δεν είμαστε άνθρωποι . Είμαστε χωριάτες με την κακία έννοια .
    Δεν έχω ακούσει έναν Εδεσσαιο να λέει για τον εαυτό του ή τους συμπολίτες του . Φταινε πάντα οι από πάνω .

    Προχτές έρχεται ο άλλος με φορα στην πλατεία και παρκάρει μπροστά στο ψητοπωλείο για να πιει ρετσίνα . Επί τρεις ώρες εμπόδιζε την κίνηση και κανένας ξύπνιος Εδεσσαιος δεν πήρε τηλέφωνο την αστυνομία να τον μαζέψουνε. Καλά που να του πει κάτι ...
    Πάλι στην πλατεία , στο πάρκινγκ που έχει 3 θέσεις ήταν άδειες . Έρχεται ένας επιστήμονας και παρκάρει στην μέση , ακυρώνοντας τις άλλες 2 θέσεις . 3 καταστηματάρχες εκεί μπροστά δεν του λένε τίποτα . Ο κόσμος εκεί γύρω δεν του λέει τίποτα . Όλοι βρίζουν τον δήμαρχο .
    Χαβαλεδες Εδεσσαιοι , ψευτομαγκες . Φοβάστε να πάρετε την αστυνομία μην σας πούνε τίποτα . Αλλά στο κόσμος στην Θεσσαλονίκη πληρώνετε το 1€ και παρκάρετε 500 μέτρα από τον καφέ σας .

    Χιλιάδες ιστορίες αποτυχημένων πολιτών έχουμε καθημερινώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω....... ούτε το γραφείο δημοσίων σχέσεων και τύπου μιας Κρατικής Υπηρεσίας δεν θα έγραφε τέτοια......... Για όλα φταίνε οι μικροί και όχι οι άρχοντες.
      Κάνεις κακό πολύ κακό με τα σχόλιά σου.
      Καθρεφτίζεσαι και φωτογραφίζεις και το αφεντικό σου...

      Διαγραφή
  8. 9.ο3 Ο απαραδεκτος ελληνας παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει.Αυτο δε δικαιολογει τις αποτυχημενες και καταστροφικες επιλογες.Φτανει πια με αυτο το παραμυθι. Σας το ειπε καποιος στο δημο και το λετε ολοι. Εχετε διαλυσει την πολη το καταλαβαινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Βέροια όταν πάτε βόλτα παρκάρετε όπου βρείτε για να πιείτε καφέ και για ψώνια;
    Στην Θεσσαλονίκη έχετε αφήσει τις μισές σας σόλες για να πάρετε ένα καφέ . Που να το αφήσετε το αμαξάκι σας .
    Στην Λάρισα παρκάρετε 1 χλμ για να κάνετε βόλτα στον πεζόδρομο και μετά δεν θυμάστε που παρκάρετε . Σιγά μην πληρώσετε πάρκινγκ .
    Στα Γιάννενα όταν πάτε βόλτουλα , πάτε - πάτε βρίσκετε μια αλάνα που το κάναν με λεφτά τώρα και ξαναγυρνάνε στη λίμνη με τα πόδια .
    Στην Κοζάνη για βόλτουλα πάτε ; Που παρκάρετε τέρμα κάτω και ανεβαίνεις την ανηφόρα με χαμόγελο , μην σε περάσουμε για χωριάτη .
    Καλά στην Καβάλα και Βόλο σε βλέπω και γελάω . Που παρκάρεις μόλις δεις θάλασσα γιατί νομίζεις έφτασες και περπατάς κάνα 10λεπτο .

    Μην αρχίσω για εξωτερικό...
    Είστε χωριάτες πάρτε το χαμπάρι . Σε ότι μαντρί και να σας βάλουν ζώα πάλι θα είστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρεκλοκένταυρε που έχεις πιάσει μια καρέκλα και μέσω του πληκτρολογίου προσπαθείς να συνετίσεις τον Εδεσσαίο. Επιτέλους θα καταλάβεις ότι οι αιρετοί της Έδεσσας ψηφίστηκαν για να υπηρετούν τους Εδεσσαίους και την νοοτροπία τους όποια και αν είναι αυτοί. Δεν είστε καθοδηγητές συμπεριφοράς αλλά υπηρέτες συμπεριφορών των πολιτών σας με τις οποίες οφείλετε να ευθυγραμμίζεστε και όχι να έρχεστε σε σύγκρουση. Δώστε λύσεις και μην μαλώνετε τον κόσμο. Τα έχετε κάνει θάλασσα με μικρή πόλη. Η ανικανότητά σας εκφράζεται και από τις επιστημονικές και διοικητικές ικανότητες που έχετε. Μην προσπαθείτε να μας μαλώνετε κάθε τόσο και να κάνετε συγκρίσεις με όμοιες και όχι ανόμοιες με την Έδεσσα πόλεις. Για ένα σε δικαιολογώ φίλε δημόσιε υπάλληλε. Αγωνίζεσαι για την θεσούλα σου μέχρι εσχάτων. Αλλά να θυμάσαι ο αγώνας έχει λήξη και αυτή είναι οι επόμενες εκλογές

      Διαγραφή
    2. Βλήμα στη Βέροιο έχει Πάρκινγκ, ομοίως στη Λάρισα, Γιάννενα Θεσσαλονίκη και τ.λ. Πρόβατο από την Κεδρώνα, εσάς σας βγάζουν με τον αντιδήμαρχο σου στα ΜΜΕ για παρκάρισμα σε θέσεις ΑΜΕΑ . Τυρόγαλο πρωτευουσιάνε εξωτερικό πας μόνο εσύ με τα χρήματα των δημοτών. Μάθε να κυκλοφορείς χωρίς το αμάξι σου και μετά δώσε μας συμβουλές ΝΤΑΛΤΟΝ.

      Διαγραφή
  10. Γεια σου ρε γραφειο τυπου κοσμογυρισμενο! Ε ρε θα σας παρουν με τις ντοματες αν δεν ξεκαβαλικεψετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.