Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρωτοπόρος και αήττητη Δόξα Μελισσίου άφησε βαθμούς στο γήπεδο της σκληροτράχηλης Νίκης Καλή


Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας στο γήπεδο της Καλής, διεξήχθη ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με στοιχεία ντέρμπι, τη δύναμη, το αγωνιστικό πάθος για τη νίκη, αλλά, καθαρό και με ιδιαίτερο σεβασμό στον αντίπαλο.

Χαρακτηριστικό στοιχείο, αυτού του αγώνα ήταν οι πολλές ελλείψεις των Μαυραετών, λόγω τραυματισμών. Απουσίαζαν οι Βερβελές (τραυματίας). Τζάτζης, Πέπε, Φάβας, και αγωνιζόταν τραυματίας ο πρώτος σκόρερ Μαμής, γεγονός που τελικά επηρέασε την απόδοση των φιλοξενούμενων και τους ανάγκασε να αφήσουν τους βαθμούς της ισοπαλίας στην Καλή.

Στο παιχνίδι μπήκε δυνατά η τοπική ομάδα, έχοντας την κατοχή, αλλά στην πρώτη και συνδυασμένη επιθετική της ενέργεια η φιλοξενούμενη ομάδα, μετά από εκπληκτική σέντρα, του κορυφαίου της συνάντησης Μιχαηλίδη Π., ο Νοράτζε με ωραίο φαλτσαριστό σουρ, μέσα από την περιοχή στο 12΄ έγραψε το 0-1. Για να ισοφαρίσει στο 25΄με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Πληκαδίτης για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια του α΄ ημιχρόνου παίχθηκε ωραίο κι ανοιχτό ποδόσφαιρο, εξαιρετικά άγριας ομορφιάς, με συνεχείς επιθέσεις, με χαρακτηριστικό ένα δυνατό σουτ του Μαμή από 30 μέτρα στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το β΄ημίχρονο, άρχισε με μια ακόμη άτυχη στιγμή για τη Δόξα, που έχασε με τραυματισμό το Μαμή, στο 50΄. Στο 55΄η τοπική ομάδα κέρδισε πέναλτυ που απέκρουσε ο Βασιλειάδης. Και στο 70΄ δόθηκε μοναδική ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κλειδώσουν το ματς, αλλά, το πέναλτυ που κέρδισαν, σούταρε άουτ, ο Φάβας. Στο 75΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίιρινη κάρτα ο Τουλγαρίδης και έκτοτε οι Μαυραετοι αγωνίστηκααν με 10 παίκτες κι έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες με το Ρομάντση να κερδίσουν τον αγώνα, που τελικά έληξε με 1-1.

Κορυφαίοι της συνάντησης Πληκαδίτης, Σίσκος για τους γηπεδούχους και Μιχαηλίδης, Σερέτης και Βασιλειάδης για τους φιλοξενούμενους.

Με παράπονα για τη διαιτησία του κ. Παναγιωτίδη οι φιλοξενούμενοι.

Η σύνθεση της ΔΟΞΑΣ: ( Σ. Ντιμτσούδης), Βασιλειάδης, Χατζηδάκης (Τσάλμας), Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Ίτσκος (Φάβας), Μαμής(Ρομάντζης),Μιχαηλίδης, Σερέτης,Νοράτζε, Λιτοβολής (Τουλγαρίδης) 
ΒΠ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.