Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Απελπισίτο» - Η παράσταση με Λαζόπουλο και Φιλιππίδου στα Γιαννιτσά, παρουσίασε την αλήθεια πιο γυμνή από ποτέ!


Ο Λάκης Λαζόπουλος, και η Σοφία Φιλιππίδου (για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή), παρουσίασαν χθες το βράδυ στα Γιαννιτσά (στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο), προσκεκλημένοι της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., την απελπιστική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας προσφέροντας αρκετό γέλιο, όμορφη μουσική αλλά και συγκίνηση!

Με την μοναδική παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το», ο Λάκης Λαζόπουλος και η -εξαιρετική- Σοφία Φιλιππίδου (όλοι θυμόμαστε τη πετυχημένη τηλεοπτική τους συνύπαρξη στους «10 Μικρούς Μήτσους»), μαζί με εννέα ακόμη νέους ηθοποιούς παρουσίασαν μια… Επιθεώρηση Δωματίου.

Η παράσταση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, ήταν φτωχική σε σκηνικά και κουστούμια, μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα άλλων δεκαετιών. Δεν ήταν όμως καθόλου φτωχική σε διαλόγους, σε μουσική (Στ. Κραουνάκης) και φυσικά στο αστείρευτο ταλέντο των δύο πρωταγωνιστών. Το σκηνικό «γέμισε» από τη νεανική ορμή ηθοποιών που μόλις τελείωσαν Δραματικές Σχολές (μπράβο στον Λ. Λαζόπουλο για την επιλογή του αυτή).

Η Επιθεώρηση είχε στο επίκεντρό της όλους τους σύγχρονους… δυστυχισμένους. Σ΄ ένα αόρατο σπίτι, στο οποίο έμεναν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, ήταν το σημείο όπου ξεδιπλώθηκε η ελληνική πραγματικότητα. Πιο γυμνή από ποτέ!

Την παράσταση αξίζει να την παρακολουθήσετε αν τυχόν βρεθείτε κοντά σε πόλη που παίζεται…

Δ. Μπουλ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.