Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλο παιχνίδι στο τοπικό ντέρμπι των Γιαννιτσών


Σε έναν αγώνα που θύμισε εποχές του παρελθόντος με τον κόσμο να γεμίζει το κλειστό “Έλλη Μυστακίδου”, η αντρική ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ηττήθηκε με 73-66, έπειτα από σκληρή μάχη από τους Ίκαρους στο τοπικό ντέρμπι της πόλης.

Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ένταση και πάθος από τους αθλητές και των δύο ομάδων και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου σε ολόκληρη τη διάρκειά του. Οι έμπειροι παίκτες των Ικάρων πήραν από το ξεκίνημα το προβάδισμα, όμως η ομάδα του Μέγα στηριζόμενη στην αστείρευτη ενέργεια που έβγαλαν οι νεαροί αθλητές της κατάφερνε να παραμένει διαρκώς απειλητική μέσα στο παιχνίδι δείχνοντας ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Οι τυπικά γηπεδούχοι Ίκαροι πραγματοποίησαν καλύτερο πρώτο ημίχρονο και με μεγάλη ευστοχία κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος αυτού με 40-32. Οι παίκτες του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπήκαν αποφασισμένοι στο ξεκίνημα του δεύτερου και πολύ γρήγορα ισοφάρισαν στο σκορ κάνοντας το παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι. Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι κύλησε με τους Ίκαρους να διατηρούν μικρό προβάδισμα και τον Μέγα να παραμένει απειλητικός διεκδικώντας τη νίκη. Η κούραση ήταν εμφανής στις προσπάθειες των δύο ομάδων με τον τελικό νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες κυρίως χάρη στην ποιότητα των Πολυχρονίδη και Μπογδάνη που έδωσαν την νίκη στους γηπεδούχους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια τόσο στους αντιπάλους για τη νίκη όσο και στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε παρ’ όλο που σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού δείξαμε ικανοί για αυτό, με αποτέλεσμα να μας μένει μια πικρή γεύση. Ωστόσο με ευχαρίστησε ιδιαίτερα η ενέργεια που βγάλαμε, η πίεση που ασκήσαμε στον αντίπαλο και η συγκέντρωση που είχαμε σε όλο το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθουν οι νίκες και ο στόχος της παραμονής που θέσαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς θα επιτευχθεί. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο και δημιούργησε αυτήν την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.»

Τα δεκάλεπτα: A΄ 20-15, Β΄ 40-32, Γ΄ 55-51, Δ΄ 73-66.

Από το Γραφείο Τύπου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.