Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης


Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης.

Συγκεκριμένα, την 29-11-2017 και ώρες από 07.00 έως 18.00, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (427ο χιλιόμετρο) έως και το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Για όσο διαρκεί η διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω οδικό τμήμα της Π.Α.Θ.Ε., τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται και θα ακολουθούν τη διαδρομή μέσω της παράπλευρης Δυτικής Οδού.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της τελικής ολοκλήρωσης των εργασιών, την προηγούμενη και την επόμενη ημέρα αντίστοιχα, η κίνηση των οχημάτων θα περιοριστεί στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, από το 424ο χιλιόμετρο έως και το 427ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

· να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,
· να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
· να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
· να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
· σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.