Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του Δήμου Σκύδρας προς τραπεζικό κατάστημα της περιοχής


Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας Μαρία Γιακαμόζη ευχαριστούν θερμά την ALPHA BANK A.E. και τον Διευθυντή του Καταστήματος Σκύδρας Ιωάννη Χατζηιωάννου για την ευγενική, παραδειγματική πράξη της προσφοράς – δωρεάς δύο σειρών βιβλίων, εικοσιτεσσάρων συνολικά τόμων, με τίτλους, αντίστοιχα, «Ιστορία της Μακεδονίας» και «Ο Μέγας Αλέξανδρος» καθώς κι ενός φωτοτυπικού μηχανήματος μάρκας CANON IR 2800, που η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας παραχώρησε με τη σειρά της σε Βιβλιοθήκες Σχολείων και Συλλόγων του Δήμου Σκύδρας.

Ταυτόχρονα, εύχονται στη Διοίκηση και στο Προσωπικό της ALPHA BANK A.E. υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς και στόχους τους στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Η Δήμαρχος Σκύδρας
Κατερίνα Ιγνατιάδου




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.