Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτική κίνηση για τον Δήμο Αλμωπίας με καταξιωμένα πρόσωπα - Νέος αλλά έμπειρος ο επικεφαλής


Δημοτική κίνηση βρίσκεται στα «σκαριά» για να διεκδικήσει τον Δήμο Αλμωπίας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με επικεφαλής έναν νέο άνθρωπο, βαθύ γνώστη των τοπικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες -που δεν επιδέχονται καμία απολύτως αμφισβήτηση- ο σημερινός δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος, Νίκος Παρούτογλου έχει πάρει τις αποφάσεις του και ξεκίνησε τις επαφές με καταξιωμένα πρόσωπα της Αλμωπίας που θα πλαισιώσουν την πρωτοβουλία αυτή. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πρωτεργάτες της κίνησης αυτής είναι ο -επίσης- δημοτικός σύμβουλος Τάσος Θεοδωρίδης και ο Βασίλης Χαμαλίδης.
Τα πρόσωπα αυτά, μαζί με πολλούς ακόμη δραστήριους και «ανήσυχους» συνδημότες τους, αντιλαμβανόμενοι την επιτακτική ανάγκη για πολιτική αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας ώστε η περιοχή να βγει από την στασιμότητα και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. Ειναι λιγο αστειο η αληθεια ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους μια σοβαρή υποψηφιότητα. Νέος άνθρωπος με γνώσεις, με ιδανικά, με εμπειρία και όχι δημόσιος υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον εχεις σοβαρο θεμα με τους δημοσιους υπαλληλους αλλα δεν πειραζει...θα επρεπε να ξερεις σχετικα με το μισθολογικο οτι ο δημοσιος υπαλληλος παυει να πληρωνετε οταν εκλεγει..σε περιπτωση που δεν το ξερεις, σν μιλας για το μισθο...να σε ρωτησω για τις γνωσεις και τα ιδανικα που λες οτι εχει ο κ.Παρουτογλου που τα εχει βασικα γτ τοσα χρονια δεν φανηκαν πουθενα..

      Διαγραφή
  3. αν σε αρεσει μπορμπα ΛΑΜΠΡΟ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι σχολια ειναι αυτα για τους δημοσιους υπαλληλους ,εχει κατι εναντιον τους αυτη η κινηση που γινετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου απαντήσω... για τους δημόσιους υπαλλήλους! Οι περισσότεροι αντιδημαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ήτε είναι δημόσιοι υπάλληλοι ήτε είναι οι σύζυγοι τους.... και όταν πας στην αρμόδια υπηρεσία τους να κάνεις την δουλεία σου.... σου έβγαζαν εν ολίγοις το λάδι... αααα εσύ δεν μας ψήφισες θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.. και περίμενε εσύ σαν μ@@@ πότε θα γίνει η δουλειά σου, γιατί νομίζουν ότι έχουν εξουσία. Για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν πρέπει να βάλει υποψηφιότητα. Νομίζω έγινα κατανοητή!!!!

      Διαγραφή
    2. Νομιζω οτι εισαι κομπλεξικη μεχρι εκει που δεν παει και οτι ο μεγαλυτερος σου ποθος ηταν να γινεις δημοσιος υπαλληλος..δεν πειραζει που δεν τα καταφερες..και οταν πας σε μια δημοσιο υπηρεσια και δεν εξυπηρετησε οπως εσυ πιστευεις εχεις δικαιωματα τα οποια μαλλον δεν γνωριζεις η εχεις και εσυ την αποψη οτι τον δημοσιο υπαλληλο τον πληρωνεις εσυ οποτε θα του ριξω και ενα μανικι..σου μιλαει ενας δημοσιος υπαλληλος που καθημερινα εξυπηρετει κατι μοσχαρια σαν και εσενα...

      Διαγραφή
    3. Η απήντησε σου φαίνεται τι επίπεδο είσαι και πόσο έξυπνος δημόσιος υπάλληλος είσαι. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω μάθει να δουλεύω με τις πλάτες μου και όχι να γλύφω ανθρώπους σαν και εσένα. Εύγε..

      Διαγραφή
    4. Καλοβολεμενος δημόσιος υπάλληλος!

      Διαγραφή
    5. Δημοσιε υπαλληλε μηπως εισαι ενας απο αυτους στο δημο? Βγαλε τη μυγα απο πανω σου

      Διαγραφή
  5. Ο Δήμος είναι πολύ μεγάλος και
    δύσκολος τα χωριά δεν κρατιούνται
    άλλο να ζούνε στον προηγούμενο
    αιώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 36 χρονια μεταναστης ειμαι
    στην κυρια 10.18 ΜΜ και 10.58ΜΜ ΜΠΡΑΒΟ σου που εκφραζεις ελευθερα τον λογο σου με μετρο
    Οσο για τον κυριο 10.34ΜΜ..διακρηνετε ευκολα οτι απο τωρα γλυφεις, δυστηχος ομως δεν γνωρηζεις οτι
    και το γλυψημω θελει Μετρο.
    στο θεμα μας ομως....η θηριοπετρα οπως θημαμε την λεγατε ΑΝΚΑΡΑ ΚΑΠΟΤΕΣ ..αλλα και αυτο δεν λεει τιποτα...την παροιμια οτι το μηλο κατο απο την μηλια θα πεσει..γιατι μασ την μαθεναν;;;;αλλα κ αυτο δε λεει τιποτα...ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, Ο ΠΙΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΟΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΕΣ......ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ....ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΡΥΧΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βασικά τώρα έχουμε δημοτική αρχή που αν διαφωνείς μαζι τους σε ΄΄δέρνουν'' είτε λεκτικά είτε ψυχολογικά.Μιλάμε ειλικρινά.Άσε που όλοι οι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι δημ επιχειρήσεων σχολιάζουν οι ίδιοι στα μπλογκ ολημερίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους πρέπει να βοηθήσουμε τον
    Κοσμο στα ακριτικά χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αααβραμηκας στο φουουλλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.