Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Εγκρίθηκε η τροποποίηση του προϋπολογισμού του ΕΛΓΑ


Πληρωμή του τελικού 11% των ζημιών του 2016 μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Προσπάθεια του οργανισμού για πληρωμή την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.

Πάνω από 50 εκατομμύρια θα πληρώσει σε αποζημιώσεις ο ΕΛΓΑ για φετινές ζημιές ( 2017) σε Πέλλα και Ημαθία ως τώρα.

Κατατίθενται από τις ομάδες παραγωγών και τους συνεταιρισμούς στοιχεία στο Υπουργείο για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Ζημιά Μάρτιος του2016 εκκαθάριση πληρωμής τέλος του2017 μπράβο στον Σύριζα.πρεπει να ντρεπεστε που βγαζετε ανακοινωσεις.Αφήστε για την κοροϊδία με τη βροχόπτωση.προσέξτε λίγο και τους αγρότες για να βγαλετε κάνα βουλευτή δεν πάτε καλά.συμβουλή δώστε στεμματική ενίσχυση στα ροδάκινα γιατί θα χτύπαγε το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σηφακη ντροπη ακομα να μας πληρωσετε για το 2016. ακομα μαζευτε στοιχεία για τις βροχοπτωσεις ντροπησας για κατι που δικαιουμαστε απο την πρωτη μερα. θυμισου τι ελεγες. ντροπη. βουλευτη θελουμε οχι ρεπορτερ .τους προηγούμενους ουτε στο μικρο δαχτυλακι δεν μπορεις να τους φτασεις ειχαν κακαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔατης:
    Συριζαιε διαβασες ποσα θα δωσει ο ΕΛΓΑ φετος για Πελλα και Ημαθια; 50 μυρια μεχρι τωρα που θα πληρωθουν Φεβρουαριο 2018. Πρωτη φορα εγιναν τοσο γρηγορα εκτιμησεις.
    Και το κοινωνικο μερισμα και η πληρωμη πρασινισμα και επιδοτησεις και εξισωτικες μεχρι τα Χριστουγεννα.
    Και οι βροχοπτωσεις θα πληρωθουν. Ο φακελλος για την ενισχυση απο Ευρωπαικη Ενωση ετοιμος και υποβαλλεται.
    Τα δικαιωματα θα αλλαξουν για να παρουν τα δεντρα και οι νεοι αγροτες.
    Μαλλον δεν θα βγαλετε ουτε βουλευτη και ψαχνεστε ασχημα οι του Κουλη, ο παππους βουλευτης σας τελειωνει και αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΡΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΙΣΗ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΤΩΡΑ.Κ Να μπουν στο Πρόγραμμα ΤΆ υπολιπα αποζημιώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηφάκη τ’ αποτελέσματα θα είναι 4-0 και βουλευτές Καρασμάνης, Σταμενίτης, Γιάννου, Ζέρζης. Εσύ ψάξε να βρεις το δικό σου ρόλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά αμα περνάμε τις αποζημειωσεις εφάπαξ θα τις τρωγαμε,μια χαρά τώρα περνούμε κάνα φραγκο .όσο για το φάκελο στην ευρωπαϊκή ένωση μπράβο θετικό μήνυμα αλλά να τα λέτε να ξέρει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κατάργηση του ΕΛΓΑ πότε θα ψηφιστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιαννη μην εκτιθεσαι,ολα τα σαιτ το δημοσιευουν. οπωςμην εκτιθεσαι με τις βροχοπτωσεις,σε εχει αδειασει αυτος ο φανφαρας αποστολου. σε αυτες τις περιπτωσεις η σιωπη......μην ξυνεσαι ....... φιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν οπως ανεφεραι καποιος παραπανω μας δωσουν αποζημειωσεις τον φλεβαρη,τα πορισματα ποτε θα μας τα δωσουν ρε παιδια?α και κατι ακομη. και εμεις με το χαλαζι του ιουνιου σε δωσεις θα πληρωθουμε?
    Οσον αφορα την επιδοτηση του ροδακινου/νεκταρινιου,εννοειται πως πρεπει να αποζημιωνομαστε για το εμπαρκο. δεν φταιμε εμεις.το κωλοκρατος και οι αριστερα με το ετσι θελω μασ εκλεισε την αγορα. αυτο ομως δεν ειναι δικτατορια.θα δουλευεις οσο θελουν,θα πληρωνεσαι οπωσ θελουν,θα πληρωνεις νταβατζηλικια μια ζωη για την γη και τα υπαρχοντα που με τοσο κοπο απεκτησες,και θα πληρωνεις και λογαριασμους για δηθεν ευπαθεις ομαδες που στην πραγματικοτητα ονομαζονται ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,και ολο αυτο ομως δεν ειναι δικτατορια.
    ε ας μας πεει καποιος την εννοια τησ λεξης αυτης μηπως μαθουμε τι ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΣΗΦΑΚΗ Η ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 8000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.