Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχεται η «Ευριδίκη» - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα, Δευτέρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, η λεγόμενη "Ευριδίκη", θα εκδηλωθεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Αναλυτικότερα οι περιοχές που θα επηρεαστούν διαδοχικά έχουν ως εξής:
Την Δευτέρα, μέχρι το μεσημέρι, θα επηρεαστεί η Αν. Πελοπόννησος (κυρίως οι παραθαλάσσιες περιοχές) και πιθανόν το πρωί η Νότια Πελοπόννησος.
Μέχρι το απόγευμα, η κακοκαιρία θα πλήξει την Αν. Στερεά, την Κρήτη και τις Κυκλάδες. Στη συνέχεια προς το βράδυ θα μεταφερθεί στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στο Β.Ν. Αιγαίο και τα ξημερώματα προς Τρίτη αναμένεται να πλήξει την Αν. Μακεδονία και τη Θράκη.

Τρίτη 14-11-2017
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά αρχικά στο Ιόνιο, πιθανόν κατά διαστήματα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές) και από το
βράδυ στη δυτική και νότια Πελοπόννησο. άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 15-11-2017
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στο Ιόνιο και κατά διαστήματα πιθανόν σε όλα τα ηπειρωτικά. άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πιθανόν στα βόρεια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 16-11-2017 και Παρασκευή 17-11-2017
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά περιόδους πιθανώς θα είναι ισχυρά. άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ με μικρή ενίσχυση την Παρασκευή. θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.