Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη


Τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη υποδέχθηκε στο γραφείο της, στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι: Θεμιστοκλής Κρητίδης, Μιχάλης Μέγας, Μάγδα Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρυσαφίδης, Γιάννης Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Γιώργος Σουρουτζίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νίκος Χατζηιωαννίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μαρία Γιακαμόζη, Χαράλαμπος Γεραντίδης, Αθανάσιος Σπανός, Χρίστος Μακρίδης και τα στελέχη: Κώστας Σεϊτανίδης Προϊστάμενος κίνησης και συντήρησης οχημάτων Δήμου Καλαμαριάς, ο Διευθυντής Δήμου Σκύδρας Στάθης Καστερίδης κι ο Προϊστάμενος περιβάλλοντος Δήμου Σκύδρας Βασίλης Καρυπίδης.

Η επίσκεψη εντασσόταν στο πλαίσιο της συνεργασίας των Δήμων για αλληλοενημέρωση, ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειριών και υποστήριξης πάνω σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης κι ανάπτυξης, η οποία συνεργασία, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει ως αφετηρία την αρχή της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Απόρροια της συνεργασίας αυτής είναι, εν προκειμένω, η δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού καθαριότητας από το Δήμο Καλαμαριάς στο Δήμο Σκύδρας και η υπογραφή των αντίστοιχων συμβολαιογραφικών πράξεων, δηλαδή, ενός πλυντηρίου κάδων απορριμμάτων, ενός φορτηγού ανατρεπόμενου, ενός απορριμματοφόρου, ενώ έπεται η παραχώρηση ενός σαρώθρου.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς ευχαρίστησε για την υποδοχή και για τη φιλοξενία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της συνεργασίας των δύο Δήμων.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, με τη σειρά της, ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Καλαμαριάς και τον φίλο Δήμαρχο Θεοδόση Μπακογλίδη για τη δωρεά του εξοπλισμού που αποδεικνύει ότι η συνεργασία των Δήμων Καλαμαριάς και Σκύδρας εισέρχεται σε νέο πρακτικότερο επίπεδο κι αποτελεί πράξη αυτοδιοικητικής και συναδελφικής αλληλεγγύης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΑ ΞΕΦΩΡΤΟΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.