Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιδέες για να κάνεις ακόμα πιο όμορφη την κατοικία σου στο νησί των ανέμων (Μέρος Α΄)


Η αγορά ενός νέου σπιτιού είναι κάτι εύκολο…σχετικά!

Η διακόσμηση όμως….

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Αγόρασες μια υπέροχη βίλλα στην τοποθεσία της Μυκόνου και πιθανότατα από την Palkogianni Real Estates η οποία έχει και πολλές επιλογές σε βίλλες προς αγορά στο νησί!

Από όπου και αν επέλεξες να αγοράσεις μια βίλλα στη Μύκονο, η ουσία είναι πως θέλεις να φτιάξεις την διακόσμηση του χώρου σου!

Το πρώτο και κυριότερο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό! Οι σωστή διακοσμητές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μπορούν να σε κατατοπίσουν άριστα. Αρκεί να ξέρουν την τοποθεσία της βίλλας σου ή καλύτερα να την δουν από κοντά. Και φυσικά να ξέρουν και το budget που διαθέτεις!

Ξεκινώντας από τα χρώματα, ακόμα και εμείς οι μη ειδικοί, εύκολα καταλαβαίνουμε πως σε ένα νησί και μάλιστα στην Μύκονο το λευκό και το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας πρέπει να κυριαρχούν.

Για παράδειγμα η παρακάτω βίλλα προς πώληση από την εταιρεία Palkogianni Real Estates είναι εμφανές ότι στο σύνολο της περιέχει κυρίως πινελιές λευκού και γαλάζιου στο εσωτερικό των δωματίων.
 Αμέσως μετά, έρχεται η διακόσμηση του χώρου. Όλα τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις φρόντισε να έχουν πιο απαλούς τόνους όσο αναφορά τα χρώματά τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να κρατήσεις έντονο το νησιώτικο στοιχείο στην βίλλα που μόλις αγόρασες. Παράλληλα, οι πιο άτονες αποχρώσεις σε διακοσμητικά στοιχεία θα ταιριάξουν αρμονικά με το λευκό και το γαλάζιο του χώρου και θα δώσουν την αίσθηση του μοντερνισμού!

Με άλλα λόγια θα καταφέρεις μια minimal και μοντέρνα διακόσμηση. Η συγκεκριμένη διακόσμηση είναι και αυτή που προτιμούμε και επιλέγουμε για τις βίλλες που προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Palkogianni Real Estates.

Ο λόγος είναι πως οι χώροι μας δε θέλουμε να χάνουν την παράδοση του νησιού μας αλλά και γιατί οι επίδοξοι αγοραστές των βιλλών μας αγαπούν το μοντέρνο στη διακόσμηση. Μας ζητάτε νησιώτικο και μοντέρνο σχεδιασμό και design και εμείς είμαστε εδώ για να σας το προσφέρουμε!

Ένας ακόμη χώρος στη βίλλα σας που ίσως θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμησή του είναι και η κουζίνα!

Στις προσφερόμενες προς αγορά από την Palkogianni Real Estates βίλλες όλες οι κουζίνες εμπεριέχουν ξύλινο πάτωμα και ταβάνι.

Ο λόγος είναι πως το ξύλο ζεσταίνει το χώρο και δημιουργεί μια πιο φιλική ατμόσφαιρα. Από μόνη της μια κουζίνα είναι χώρος συγκέντρωσης άρα η ατμόσφαιρα είναι το παν!

Επέλεξε να δώσεις χρώμα στην κουζίνα σου με ότι αξεσουάρ θες. Δοκίμασε νέα έπιπλα εάν δε σε καλύπτουν αυτά που ήδη υπάρχουν.

Οι προς αγορά αλλά και προς ενοικίαση βίλλες στην Palkogianni Real Estates είναι πλήρως εξοπλισμένες από έπιπλα. Παρόλα αυτά, εάν αγοράσεις μια βίλλα τότε ο χώρος σου ανήκει.

Και πόσο μάλλον η κουζίνα! Κάνε την κουζίνα σου το βασίλειό σου επιλέγοντας έπιπλα και αξεσουάρ που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα!


Η βίλλα σου ανήκει και για να φτάσεις στο σημείο να την αγοράσεις σημαίνει πως αγαπάς πολύ την Μύκονο! Κάνε λοιπόν την επένδυσή σου να πιάσει τόπο! Προσάρμοσε την βίλλα που μόλις αγόρασες στα δικά σου προσωπικά γούστα!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.