Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για το έργο της ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Νοεμβρίου 2017 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με πρωτοβουλία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη με θέμα την επικαιροποίηση των διαδικασιών για την ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας, μετά την επίλυση του ζητήματος του οικοπέδου εντός του οποίου θα ανεγερθεί το Νέο Δικαστικό Μέγαρο.

Στην σύσκεψη, εκτός από την κ. Τζάκρη και την Διευθύντρια του γραφείου του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή κ. Θελερίτη, μετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Α.Ε. κ. Καραγιάννης, εφόσον η ΚΤΥΠ Α.Ε. έχει επιλεγεί ως φορέας υλοποίησης του έργου, η Διευθύντρια των Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Νικολοπούλου, ο Διευθυντής της νέας επιτελικής δομής του Υπουργείου κ. Γ. Κοκάρης, ο προϊστάμενος της Ομάδας Α’ κ. Ν. Βασιλείου, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Πατσαδέλη και ο σύμβουλος κ. Τσενές.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε διότι μετά την σύσταση από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή της νέας επιτελικής δομής του Υπουργείου όλες οι ενέργειες ωρίμανσης του έργου του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας για την ένταξή του σε χρηματοδοτικό εργαλείο (ΣΔΙΤ) θα πραγματοποιούνται πλέον από τα στελέχη της δομής αυτής, η οποία ανέλαβε και την σύνταξη των Απογραφικών και των Τευχών Δημοπράτησης που θα κατατεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ για την δρομολόγηση της προκήρυξης του έργου.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε η Ομάδα αυτή, παρουσία της κ. Τζάκρη, να συνέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την παρακολούθηση της υλοποίησης των διαδικασιών που κάθε φορά θα δρομολογούνται από αυτή προκειμένου να υλοποιηθεί η βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπεφρασμένη δημόσια από τον Υπουργό κ. Στ. Κοντονή, της υλοποίησης του έργου της ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας το συντομότερο δυνατόν και της άρσης των γραφειοκρατικών εμποδίων που κάθε φορά ανακύπτουν. Η επόμενη συνεδρίαση της Ομάδας θα πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Φτιάξε πρώτα το μέσα το έμψυχο και βλέπουμε για το έξω το άψυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.