Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράδειγμα προς μίμηση ο Η. Βερβελές της Δόξας Μελισσίου


verv332Ο κορυφαίος αμυντικός μέσος της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας, πέραν από τεράστιο ταλέντο που διαθέτει, το ήθος, το αγωνιστικό πάθος, τον διακρίνει η ΜΕΓΑΛΗ και ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ ΑΓΑΠΗ για την Ομάδα του, τη ΔΟΞΑ Μελισσίου.

Ο μεγάλος αυτός ποδοσφαιριστής, που το καλοκαίρι είχε προτάσεις να μεταγραφεί σε ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής, Αλμωπό Αριδαίας, ΔΟΞΑ Δράμας, Απόλλωνα Πόντου, Αγροτικό Αστέρα, προτάσεις τις οποίες απέρριψε, για ένα και μόνο λόγο, τη ΜΕΓΑΛΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ του ΑΓΑΠΗ, την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΟΞΑ Μελισσίου, την οποία ορκίστηκε να αγωνιστεί για την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική. Όμως στον αγώνα της Κυριακής με τη ΔΟΞΑ Εξαπλατάνου, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς, πλήρωσε την ΑΓΑΠΗ του και το αγωνιστικό του πάθος, με έναν τραυματισμό στο 44΄ του αγώνα, σε μια σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Δημητριάδη των φιλοξενούμενων, που δυστυχώς, στάθηκε, μοιραία, για τον Ηλία Βερβελέ, που τραυματίστηκε κι απεχώρησε από τον αγώνα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου διεγνώσθη, από τους θεράποντες ιατρούς η σοβαρότητα του τραυματισμού του, η οποία επιβεβαιώθηκε κι από τη μαγνητική τομογραφία, που υποβλήθηκε στη συνέχεια σε ιδιωτικό Εργαστήριο.
Ο άσσος της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, θα παραμείνει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Το γεγονός του τραυματισμού σκόρπισε μεγάλη στενοχώρια στος συμπαίκτες, τον προπονητή, τη Διοίκηση και τους φιλάθλους των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Ηλία και γρήγορα και πάλι να αγωνίζεσαι για τη ΜΕΓΑΛΗ σου ΑΓΑΠΗ. Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σου, με τη βοήθεια του Αγίων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, θα σε ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ και πάλι ΠΑΙΚΤΑΡΑ μας.
Β.Π





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.