Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Πέλλα επισκέφθηκε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή (βίντεο)


To απόγευμα του Σαββάτου η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή επισκέφθηκε την Πέλλα στο πλαίσιο περιοδείας της στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Στο δημαρχείο Σκύδρας συναντήθηκε με τους δημάρχους Σκύδρας, Πέλλας και Έδεσσας με τους οποίους συζήτησε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των δήμων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.


Στη συνέχεια η ευρωβουλευτής  επισκέφθηκε την Έδεσσα όπου, στο πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η Ευρώπη για την Ελλάδα - Ευκαιρίες χρηματοδότησης & Επενδυτικές προκλήσεις στην εποχή της τεχνολογικής κυριαρχίας».
Στην ομιλία της μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των ελλήνων ευρωβουλευτών και τις παρεμβάσεις τους σε θέματα που αφορούν τους αγρότες, όπως τη μείωση κόστους στα αγροτικά εφόδια που όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση.  


Δείτε ένα μέρος της ομιλίας της:


kailiedessa
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.