Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Συμμετέχω Ισότιμα": Η Κωπηλασία στον Λουδία από παιδιά με σύνδρομο DOWN (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Λουδία στα Γιαννιτσά, κωπηλασία με ΑΜΕΑ, μετά από σχετική πρωτοβουλία του ανεξάρτητου τομέα κοινωνικής συνοχής και προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια της δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ». 

Ωφελούμενοι το προγράμματος ήταν τα άτομα με σύνδρομο Down από τις προνοιακές δομές της ζώνης στην Κεντρική Μακεδονία, περιλαμβάνοντας εκμάθηση κωπηλασίας και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, με συμμετοχή AMEA από όμορες αντίστοιχες δομές της Βουλγαρίας. 

Πρόγραμμα: Από ώρα 10:00 ως 14:30 μ.μ. εκμάθηση κωπηλασίας Από ώρα 14:30 μ.μ .ως 16:30μ.μ. δωρεάν επίσκεψη στο μουσείο Ν. Πέλλας. Η συγκεκριμένη δράση έγινε με την στήριξη του Δήμου Πέλλας και την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Πυλαίας Χορτιάτη και το ναυτικό όμιλο Γιαννιτσών.
kopilasialoudia
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.