Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι παραγωγοί της Πέλλας σε τηλεοπτική εκπομπή του “EURO ONE” (φωτο)


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ 5Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την εκπομπή “ O τόπος μας¨ που επιμελείται και παρουσιάζει o δημοσιογράφος κ. Γιώργος Δήμπαλας στο κανάλι EURO ONE και live streaming στο ίντερνετ από το link www.orasi.tv Θέμα της εκπομπής οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και οι Οργανώσεις Παραγωγών - Προοπτικές ,ευκαιρίες και κίνητρα για την ένταξη και λειτουργία τους. Καλεσμένοι Πρόεδροι και στελέχη Αγροτικών Συνεταιρισμών, Αγροτικών Συλλόγων και επαγγελματίες του κλάδου Οικονομολόγοι και Μελετητές Γεωπόνοι .
Γόνιμος Διάλογος, τοποθετήσεις και ερωτήματα που απαντήθηκαν από τους καθ’ ύλην αρμόδιους συνεταιριστές για να ενημερωθεί ο κόσμος για την λειτουργία τους και για τα οφέλη από την ένταξη τους σε Οργανώσεις και Ομάδες Παραγωγών.

Ο Νικόλαος Μηνάς από τον ΣΕΑΣ Ν. Πέλλας , ο Μιχάλης Φαρμάκης από τον Α.Σ. Πέλλας , ο Μανόλης Παπαδόπουλος από την Οργάνωση Παραγωγών του Α.Σ. Πέλλας με τον Γιώργο Τσάτσα και τον Γιώργο Μπόλα. Ο Δημήτρης Τερζής διευθυντής του Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς, ο Νίκος Δημητριάδης με τον Τάσο Κυραλλίδη από τον Αγροτικό Σύλλογο Σκύδρας, ο Γιώργος Τσόλκας Πρόεδρος του Α.Σ. Γαλατάδων, ο Κώστας Λιάπουρας από τον Α.Σ. Καλυβίων, ο Γιάννης Λάππας από τον Α.Σ. Δροσερού, ο Γιάννης Λυσίτσας και ο Γιώργος Καρολίδης Πρόεδρος και Ταμίας του Α.Σ. Π. Μυλοτόπου αντίστοιχα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος από τον Α.Σ. Άρνισσας με τον επίσης Γιώργο Παπαδόπουλο από τον Α.Σ. Παναγίτσας . Ο Νίκος Παπαδόπουλος από τον Α.Σ. Μεγαπλατάνου, ο Κυριάκος Γαλατιανός από τον Α.Σ. Αχλαδοχωρίου και ο Βαγγέλης Γραμματικού ως Γεωπόνος ,μελετητής σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης για προγράμματα Αγροτικού χώρου. Επίσης παραβρέθηκαν ο Καραγλάνης Μηνάς από τον Α.Σ. Καλυβίων, και ο Τοπαλίδης Στέφανος από τον Αγροτικό Σύλλογο Σκύδρας, και η Στέλλα Χύτα από τον Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς.
Το επίπεδο των απόψεων και των τοποθετήσεων των ομιλητών εξέπληξαν θετικά τον παρουσιαστή ο οποίος με περισσή μαεστρία διεύθυνε τη συζήτηση. Τα αποτελέσματα, και οι ενδιαφέρουσες ειδήσεις που βγήκαν στον αέρα, σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες και στις οθόνες των υπολογιστών, κινητών, κλπ.
Γιάννης Στογιαννίδης.

agrothlep224




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.