Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει να είναι πρώτη και με διαφορά η ΗΕ karatzova.com!


Σταθερή διαχρονική αξία

Σύμφωνα με το εργαλείο ανάλυσης ιστοσελίδων και μέτρησης επισκεψιμότητας αυτών στον Παγκόσμιο ιστό, την Alexa.com, που  είναι στην ουσία η AGB του διαδικτύου αλλά και  για  αρκετούς χρήστες αναξιόπιστη,  ελλείψει όμως  άλλου αντιπάλου υποχρεωτικά δημοσιοποιούμε τις δικές τις μετρήσεις έστω και ενδεικτικές! 

Η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα κατέχει την πρώτη θέση προτίμησης με μεγάλη διαφορά, έναντι των υπολοίπων ιστοσελίδων της Πέλλας, έχοντας σειρά κατάταξης, Πανελλαδικά 1738 και Παγκόσμια 200.416 (φωτο).
Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, ταυτόχρονα όμως μας γεμίζει και ευχάριστη ευθύνη, προκειμένου φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, ώστε να έχετε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, χωρίς σκοπιμότητες και εξαρτήσεις. Σας ευχαριστούμε και πάλι!

Δείτε παρακάτω την σειρά κατάταξης Πανελλαδικά και Παγκόσμια, των πέντε πρώτων ειδησιογραφικών ιστοσελίδων της Πέλλας πλην των αθλητικών (H HE karatzova.com είναι πρώτη και έναντι των αθλητικών) :

1. karatzova.com
Kόσμος: 200,416
Ελλάδα:     1,738  

2.............................
Κόσμος:  376,279
Ελλάδα:      3,455

3..............................
Κόσμος: 340,789 
Ελλάδα:     3,493  

4...............................
Κόσμος: 626,148
Ελλάδα:     8,641

5...............................
Kόσμος: 1.319,356
Ελλάδα:      11,083  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια μπράβο .Δωστε δύναμη
    στη φωνή των παιδιών περικλειας Και Λαγκαδιας για την καινούργια παιδική χαρά. Επίκεντρο πάντα το παιδί και η ποιοτική του ψυχαγωγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και εαν δεν λογοκρινατε(μερικες φορες) καποια σχολια που ΔΕΝ ειναι υβριστικα θα εισαστε ακονη καλυτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.