Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Unboxholics: Δήμαρχε Αλμωπίας φτάνει πια να αγνοείς...


Αγανακτισμένοι με την κατάσταση στην Αριδαία είναι και οι Unboxholics, οι οποίοι δε δίστασαν να το μεταφέρουν δημόσια μέσω Facebook στον ίδιο τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο. Διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς του είπαν παρακάτω:

"Δημήτρης Μπίνος Με όλο τα θάρρος που σε έχω και γνωρίζεις οτι σε σέβομαι θέλω να σου πω τα εξής:

1) Τις ζημιές και τις λακούβες τις φτιάχνουμε ΚΥΡΙΑΚΗ. Δεν κλείνουμε τις εισόδους των μαγαζιών και ολόκληρους δρόμους τη ΔΕΥΤΕΡΑ. 
Το ψωμί τους θέλουν να βγάλουν οι άνθρωποι.

2) Τις ζημιές και τις λακούβες τις φτιάχνουμε καλοκαίρι ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ και όχι χειμώνα με κατακλισμό σε μέρα και ώρα αιχμής της αγοράς.

3) Φτιάξε τις ζημιές και τις λακούβες. Ένα τριτοκοσμικό ΧΑΟΣ η Αλμωπία της καρδιάς μας Δήμαρχε εκτός τα λουτρά με την υπέροχη είσοδο και το πανέμορφο αμάξι αξίας 30.000€.

Μην αγνοήσεις αυτό το post Δήμαρχε γιατί θα πάρω κάμερα και θα το δει η μισή Ελλάδα. Ξέρεις ποια κάμερα, αυτή που αγνοείτε εδώ και καιρό. Αυτή που έβαλε πινέζα στο όνομα Αριδαία και τη ξέρουν μέχρι και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας. Θα γίνει της κοινοποίησης το κάγκελο και το ξέρουν οι συνάδελφοι σου όλοι εκεί μέσα. Τα #youtube_trendings διψάνε για τέτοια τζέρτζελα. Σε παρακαλώ πολύ, θέλω απάντηση από εσενα τον ίδιο. Φτάνει πια να αγνοείς.
Καλημέρα σου Δήμαρχε
Με αγάπη Unboxholics."

Μετά από αυτό δε λάβανε κάποια εξήγηση από την πλευρά του Δημάρχου με αποτέλεσμα να βγουν στους δρόμους και να μας παρουσιάζουν μέσα από το προσωπικό τους προφίλ την κατάσταση της Αριδαίας, μέσα από βίντεο τα οποία έχουν χιλιάδες προβολές...

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

44 comments:

  1. Περιμένουμε σχετικό άρθρο και από το Aridaia news. Τι; Όχι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα αναγκασετε το γνωστό blog, του δήμαρχου το παιδί εννοώ, να βγει με φώτο και selfies να σας διαψεύσει. Ε ρε μπινο ο ιστορικός σε περιμένει...... Να σε στεφανωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τά καρπα. Μόνο εσύ από όλοι την Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατέβα υποψήφιος μπας κ σωθούμε!! Και κάτι ακόμη, έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνώμη αλλά κάποιος πρέπει να πει το αυτονόητο... Αφού κατάφερε να γυρίσει όλη την Αριδαία οδηγώντας με το κινητό στο χέρι και χωρίς ζώνη, μάλλον δεν είναι και τόσο επικίνδυνη η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενας σύμβουλος μονο ειχε τα κακαλα να ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ το μεσο
    δηλαδή το μπινοςnews

    όλοι οι άλλοι δεν μιλανε...γιατι?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχεδόν σε όλα έχει δίκιο.
    Όπως κάνανε διακοπή εργασιών το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, έτσι μπορούσαν να κάνουν διακοπή καο τώρα.
    Αντ αυτού όπως ανακοίνωσαν να μην σκάψουν στο κέντρο ( πεζόδρομος ) τώρα και στην περίοδο των εορτών ο εργολάβος είπε οτι δεν μπορεί γιατί στην φαση που είναι θα χαλασει η κλίση !!!
    Ε ας σταματήσουν.
    Όπως σταμάτησε το καλοκαίρι
    ο εργολάβος για να παει τιε διακοπές τού
    και μας φλομοσαν στην σκόνη έτσι ας σταματήσουν και τώρα.
    Η το οτι σκάβουν στην τύχη και τρεις την ωρα σπάνε αγωγούς νερού και μας έχουν ταράξει στις διακοπές νερού.
    Και για την τέλεια αποκατάσταση με μπαλώματα.
    Πολύ καλά τα λέει ο Καρπάς,και μέσω του παρέχει το ίντερνετ γιατί αγανάκτηση όπως θα εκαναν και.πολλοί άλλοι αν είχαν το ίδιο βήμα.
    Φαντάζομαι θα προσπάθησε να απευθυνθεί στο μπλογκ του δημάρχου, αλλά ο έμμισθος δεν ανεβάζει σχόλια αντιφρονούντων.
    Και εσύ κοπελα μου 9:57
    Το οτι δεν φόραγε ζώνη σε πόνεσε?
    Γιατί η κάμερα είναι τοποθετημένη σε βαση στο ταμπλό απο ενα σημείο και μετά.
    Και δεν σε ενοχλει το αισχος των δρόμων της Αριδαίας ή η οδική κατάσταση με τον καθένα να κανει οτι θέλει όπως θέλει όποτε θέλει.τρστζικ.


    Μπράβο ρε μάγκα.
    Αν και δεν είμαι φαν σου,ουτε παρακολουθώ τα βίντεο σου στo you tubr,
    γουσταρω με χίλια αυτό που έκανες.

    Ένας γείτονας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΆΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΌ ΒΡΕ ΚΑΡΠΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΆ? ΕΊΔΑΤΕ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ!! ΉΜΑΡΤΟΝ!! ΈΡΓΑ ΘΈΛΕΤΕ ΑΛΛΆ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ. ΚΑΙ Μ' ΑΡΈΣΕΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΆΤΟΡΕΣ. ΜΉΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΓΙΑΤΊ ΑΠ' ΌΤΙ ΞΈΡΩ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΆΞΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΕΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΦΩΝΈΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ... ΤΙ? ΕΊΣΑΙ Ο ΖΟΡΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ... ΆΝΤΕ ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σε χάλασε εσένα 11:45; το τι λόγο είχε ο Καρπάς ή αν έχει δίκιο; μου φαίνεται ενοχλήθηκες... μήπως από Δημαρχείο μεριά σχολίασες; Μπράβο Αλεκάρα τους ξεσκέπασεις συνέχεια τέτοια τους χρειάζονται... Να μην αναφερθούμε και στο Δασάκι που ο έμμισθος έκανε το πιο γελοίο ποστ της ιστορίας. Γελάει όλος ο κόσμος μαζί του.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΛΟΥΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΝΟΖΝΙΟΥΖ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΟΥΣΤ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ. ΑΛΕΚΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
      Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

      Διαγραφή
    3. 12:53 π.μ. κ 1:34 π.μ. ΜΌΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΝΟΣ NEWS ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!! ΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΚΑΡΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡH!! ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Σ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ OTI ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ; ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ!! ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΔΕΥΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ; ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΛΟΓΩ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ; ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ -ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ- ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

      Διαγραφή
    4. Σκεφτεσαι πονηρα ομως 2:50 δηλαδη επειδη ο συγκεκριμενος ειναι καποιος με οικονομικη επιφανεια δεν μπορει να παει να κανει τα παραπονα του στο Δημο; Δεν εχουν ολοι το ιδιο δικαιωμα; Και τα λεει και για ολους εμας που φοβομαστε να το κανουμε επωνυμα γιατι εχουν αποδειξει ποιοι ειναι. Γι αυτο μπραβο στον Αλεκο μακαρι να τα εχωνα κι εγω ετσι...αυτο τους αξιζει

      Διαγραφή
    5. Φιλαράκι δεν εκανε τα παραπονα του στο δημο στο facebook τα εκανε. Καποιοι συμφωνουν καποιοι διαφωνουν τι να κανουμε?

      Διαγραφή
    6. Αφου εκανε μια ερωτηση τον ιδιο το Δημαρχο και δεν του απαντησε. Μη σου πω τον εγραψε κιολας

      Διαγραφή
    7. 3:12 ο δημαρχος ολη μερα στο facebook δεν ανεβαζει φωτο και βιντεο για τα εργα που λεει ουι κανει; Στον αρχαγγελο δεν ανεβασε παλι φωτο για να δει ο κοσμος οτι κανει παλι εργα; Εσενα σε πειραξε που ανεβασε ο καρπας το βιντεο και δεν πηγε στον δημο; Μπες στο προφιλ του Μπινου αν εχει απαντησει εστω και σε ενα αρνητικο σχολιο απο πολιτη εγω θα κατσω να με....αλλα αμα πουμε κανα μπραβο δημαρχε ολα καλα πεταγεται ο ανηψιος το μοντελο(αντιδημαρχος) απο γαρεφι ευχαριστουμε πολυ να ειστε καλα ολοι μαζι παλευουμε ναι ειμαστε οι καλυτεροι...ΖΩΑ

      Διαγραφή
  9. το καλοκαιρι λετε εχει σκονη το χειμωνα εχει λακουβες και για ολα παντα οι αλλοι φταινε Βρειτε τα πρωτα με τον εαυτο σας ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑς ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλοκαίρι λέμε έχει σκόνη όταν έσκαβαν το σκέπαζαν με χαλίκι και άμμο και έφευγαν .
      Έριχναν και λίγο νερό για τα μάτια του κόσμου και όλα καλά.
      Η δικαιολογία ήταν οτι έπρεπε να μείνει με υο.χαλίκι για να πατηθεί.
      Αλλά
      Σε κεντρικό σημείο που υαπρχει ζαχαροπλαστείο - φαντάζομαι.κατάλαβες -εσκαψαν,συνέδεσαν, σκέπασαν και.έριξαν άσφαλτο απο πανω σε λίγες μέρες μέσα.
      Καταλαβες τώρα?
      Εσύ και οι όμοιοι σου να τα βρείτε με τον εαυτό σας και την αλήθεια γιατί μάλλον είσαστε μαλωμενοι μαζί τής.

      Διαγραφή
    2. Να λέει ότι βλακεία του κατέβει; αν θες να μάθεις είμαστε πολλοί δεν είναι ένας. Μπράβο του που είχε το θάρρος και βγήκε και τα είπε. Οι μόνοι που θα μπορούσαν να διαφωνήσουν μαζί του είναι μόνο οι μισθοφόροι του Μπίνου (σε ΜΜΕ και όχι μόνο..) Σάπιοι ε σάπιοι!Ε Υ Γ Ε ΚΑΡΠΑ!

      Διαγραφή
    3. SAKISIDA το σχολείο το τελειώσες μόνος ή με βοηθειες?

      Διαγραφή
  10. Ειλικρινά πολύ σε πάω έχεις μαγκιά μέσα σου είπες όλα όσα δεν τολμάμε οι περισσότεροι να πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SAKISIDA κοψε τα τσιπουρα μαν μου. Μη σχολιαζεις μεθυσμενος εκτιθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουτε σε 3κοσμική χώρα δεν σκάβουν δρόμους και τους κλείνουν μετά από 1+ χρόνο. Ντροπή και αίσχος.Και βγένετε κάποιοι και σχολιάζεται κιόλας. Πάρε τον έμμισθό σου και τράβα σε κανα εξωξκλήσσι να σε δουν οι γιαγιάδες πόσο θρήσκος είσαι. ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟΙ όσοι συμμετέχετε σε αυτό το έκτρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. loipon na ta pei enas ektos aridaias..egw eimai apo thn perioxh ths SKYDRAS STHN ARIDAIA erxomai synexeia ayto me tous dromous den yparxei sthn eisodo ths aridaia ap thn meria tou family pantou mpalwmata mexrei thn ethnikh den yphrkse gia ena diasthma asfaltos mono xwmatodromo evlepes auto einai katantia h loutrakiwtes na mhn parekshgountai pou leei gia ta loutra exei ena megalo dikio.opws kai o dromos mprosta sta ktel phgainontas prws exaplatano tragikh h dromoi kai gia pollous mhnes skamenh,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά τα παιδάκια εκει επάνω ποσά
    Χρόνια τα κοροϊδεύουμε όλοι μας
    μια παιδική χαρά τόσα χρόνια
    τι ζητάνε αμάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς που δουλεύουμε και η δουλειά μας επιβάλει να είμαστε στο δρόμο κάνουμε υπομονή γιατί καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα τεράστιο έργο...
    Ποίος είναι αυτός που φωνάζει και βρίζει δουλεύει στους δρόμους ??? κυκλοφορεί το πρωί στην πόλη μας ?? τι τον πείραξε τόσο πολύ που πήγε να το παίξει σωτήρας της πόλης μας και δεν του απάντησαν ή που βλέπει έτσι την Αριδαία από το σπίτι του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος και να ειναι μπραβο του, το εκανε δημοσια και ονομαστικα. Δεν κρυβεται πισω απο το πληκτρολογιο του να κρινει τον Αλεκο. Και που ξερουμε τι συμφερον εχεις εσυ να σε ενοχλει ταχα που δουλευεις στο δρομο.... αν δουλευες στο δρομο θα συμφωνουσες....η αν δουλευεις μηπως δουλευεις για το Δημο 11:37;

      Διαγραφή
    2. ας είχε επιχείρηση που έχει να κάνει με κόσμο στην Αριδαία θα σου έλεγα εγώ αν θα μιλούσε έτσι.

      Διαγραφή
    3. 12:59 τράβα γλύψε τον Δήμαρχο σου ρε καρμοίρη

      Διαγραφή
    4. δεν γλύφω κανέναν γίνεται ένα πολύ δύσκολο έργο και δεν το έχετε καταλάβει έλεος !!! άλλοι κάνουν καριέρα πίσω από πληκτρολόγια και το παίζουν μάγκες... άκου εκεί "αγνοήσατε εμένα, τώρα θα σας δείξω" στα 10χρονα αυτά !!!!

      Διαγραφή
    5. 12:15 εχεις δικιο ολα δουλευουν ρολοι στα εργα...
      http://www.karatzova.com/2017/11/h_36.html

      Διαγραφή
    6. Ο αγαπητός σου δήμαρχος νομίζει οτι έχει να κανει με 10χρονα και τα λέει όπως θέλει και οτι θέλει.
      Βρηκατε εδώ ελεύθερο βήμα και μιλάτε και δεν σας αναιρεί τον λόγο κανείς.
      Δοκίμασε να κανείς κάτι αντίστοιχο στο Μπινός νιουζ και μετά μιλάμε.. Μετα θα καταλάβεις προς τι ο εκνευρισμος ,να θέλεις να πεις και να κανεις μια παρατήρηση και να γινεσαι δεκτης χλευασμού και αναρμοστων σχολίων,αν γίνει δεκτό το σχόλιο έτσι?
      και έχεις το θράσος και μιλάς για τζάμπα μάγκες που κανουν καριέρα πίσω απο το πληκτρολόγιο?

      Διαγραφή
  16. Ο Δήμος είναι πολύ μεγάλος εγκαταλείψη σε όλα τα ορεινά χωριά
    Έχει τεράστιες αποστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γ Λ Ε Ν Τ Α Τ Ο Υ Σ Α Γ Ο Ρ Ι Μ Ο Υ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κ ποιο ειναι το προβλημα σας? Αυτο που εκανε ο καρπας ή αυτο που δεν εκανε ο μπινος? τραγικη η κατασταση κ φυσικα ολο δικαιολογιες οι μπιν-εδες.. οσο για τηνοικ.κατασταση καποιου..δε νομιζω οτι οι πλουσιοι δεν ενοχλουνται γενικοτερα.. ελεος δηλαδη.. κ κατι ακομα.. ο αρχαγγελος οπως λενε..δε χρειαζεται βοηθεια απο κανεναν..την επομενη δε θα δωσει κιολας.. μπραβο σου Καρπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζήλεψε και ο γιαννου στην εδεσσα και έκανε το edessa. Gr το μπινος. Νιους στην εδεσσα είναι γιαννου Νιους. Γελάνε όλοι με τα καμώματα των δύο δημαρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mprabo re aleko kapios eprepe na ta pi auta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε ο
    Δήμος μας να πάει μπροστά είναι πολλά χρόνια πίσω η θέση του
    Δήμαρχου είναι δύσκολη .Θα Πρέπει να
    Βρεθούν και άλλοι σαν το κ καρπα να
    αναφέρουν καθημερινος τα προβλήματα
    Που αντιμετωπίζουν και η δημοτικη αρχή να προσπαθει πράγματικα. να βρει
    Λύσεις. Δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι για αυτά που γίνονται γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο εσύ πράγματικα μπόρεις να βοηθήσεις την Αλμωπία να φύγει από
    Την εποχή του λίθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με το πες πες ισως κάποια προβλήματα βρουν λύση συνέχισε ο
    Τόπος σε χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εσύ μεγαλε είναι να έρθεις για
    να δεις στον Αρχάγγελο περικλεια Λαγκαδια που ειμαστε Ουγκάντα υποδομές τίποτα ΌΤΙ να νε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πες τα σκυλια λακουβες παντου , αλλα τα λουτρα να ειναι καλα αλλα δεν ψηφιζουν μονο τα λουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΛΑΨΤΕ ΑΠΛΑ...
    http://www.karatzova.com/2017/11/h_36.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γίναμε όλοι ειδικοί και ειδήμονες σε όλα τα θέματα! Ο παραπάνω κύριος τι γνώσεις έχει;; Α στην οδήγηση μάλλον και κατάλαβε τον πόνο του μαγαζάτορα αλλά όχι των υπόλοιπων εργαζομένων σε τέτοιες καταστάσεις. Εύγε με μεγάλο θαυμασμό. Γιατί κουράστηκες για να βγάλεις το ψωμί σου και ξέρεις τα πάντα. Άντε κατέβα εκλογές να σε δούμε πόσο άξιος είσαι κύριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.