Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Xρυσός" ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών (φωτο)


Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 3ο τουρνουά σκακιού «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» 2017, που διοργάνωσε η Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «Σκακιστάκος» σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.

Οι αγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες: Α' όμιλος για σκακιστές άνω των 13 ετών και Β' όμιλος για σκακιστές κάτω των 12 ετών.

Στο τουρνουά που ήταν το δεύτερο της σειράς Grand-Prix 2017-2018 συμμετείχαν 11 σύλλογοι και 70 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, από όλη την περιοχή της Κ.Δ. Μακεδονίας.

Ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών συμμετείχε με 10 αθλητές, οι οποίοι με την εξαιρετική τους παρουσία, κέρδισαν το χρυσό κύπελλο, κατακτώντας την 1η θέση στη τελική κατάταξη μεταξύ των άλλων ομάδων.

Στον Α’ Όμιλο του τουρνουά στην τελική τριάδα, την 2η θέση κατέκτησε ο Βίκτωρ Στεφάν και την 3η θέση ο Κοσμάς Παντελίδης, αθλητές του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών.

Στον Β’ Όμιλο του τουρνουά στην τελική τριάδα, την 1η θέση κατέκτησε ο Χαράλαμπος Αμιτζόγλου, αθλητής του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών.

Ταυτόχρονα, πέρα από την ομαδική βαθμολόγηση, 6 παίκτες του Ομίλου απέσπασαν μετάλλια καθώς ήταν στην τελική τριάδα της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα κατέκτησαν:

Ο Βίκτωρ Στέφαν χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U16,

η Δέσποινα Ζουμπουρδικούδη ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία U14 στα κορίτσια,

ο Χαράλαμπος Αμιτζόγλου χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U10,

ο Αθανάσιος Λαμπρινός χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία U10,

η Θεοδώρα Πετρίδου ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία U10 στα κορίτσια,

ο Κωνσταντίνος Ράπτης χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U08.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία και των υπόλοιπων παικτών του Ομίλου Αριάδνης Κουρτίδου, Στέργιου Ράπτη, Σωκράτη Πετρίδη και Δανάης Λαμπρινού.

Οι σκακιστές συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ιωάννη Χατζηαβραμίδη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.