Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ματσάρες Ρεάλ - Παρί και Τσέλσι - Μπαρτσελόνα στους «16» του Champions League!


Απίστευτα ζευγάρια που θα μπορούσαν να ήταν τελικοί, προέκυψαν στη νοκ-άουτ φάση των «16» του φετινού Champions League. Κλέβουν την παράσταση οι κόντρες των Ρεάλ - Παρί και Τσέλσι - Μπαρτσελόνα!

Πολύ δυνατές μονομαχίες προέκυψαν από την κλήρωση της πρώτης νοκ-άουτ φάσης για τη φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού η «βασίλισσα» τίθεται αντιμέτωπη με τη... βασίλισσα του Παρισιού, ενώ, στο Λονδίνο ξυπνούν μνήμες του θριάμβου του 2012, αφού οι «μπλε» θα βρουν ξανά μπροστά τους την φοβερή και τρομερή Μπαρτσελόνα, έπειτα από τα ημιτελικά εκείνης της χρονιάς. 

Τα δύο, αυτά, ζευγάρια είναι τα πιο δυνατά για τους «16» του Champions League όπως προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νυών της Ελβετίας. 

Στα πολύ ζόρικα έπεσε και η Τότεναμ που καλείται να κοντραριστεί με το απόλυτο αφεντικό της Ιταλίας, τη Γιουβέντους. Απόλυτα ικανοποιημένες θα μπορούν να δηλώνουν οι ομάδες του Μάντσεστερ και ειδικά η Σίτι που μετά το +11 στην Premier League, έμαθε ότι θα βρει στη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας, τη Βασιλεία. 

Αντίθετα, η Γιουνάιτεντ θα γίνει ακόμα μια αγγλική ομάδα με την οποία κλείνει φέτος «ραντεβού» η Σεβίλλη, μετά τις εντυπωσιακές κόντρες των Ανδαλουσιανών με τη Λίβερπουλ στη φάση των ομίλων. 

Με την Πόρτο κληρώθηκε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μάλλον εύκολο φαντάζει το εμπόδιο της Μπεσίκτας για τη Μπάγερν Μονάχου, τη Σαχτάρ Ντόνετσκ που πέρασε την τελευταία στιγμή στον όμιλο μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, θα αντιμετωπίσει η απόλυτα μαχητική Ρόμα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Γιουβέντους – Τότεναμ
Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι
Πόρτο – Λίβερπουλ
Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρόμα
Τσέλσι – Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου - Μπεσίκτας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.