Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νικήτρια στο ντέρμπι της Α1 Πέλλας η Δόξα Μελισσίου


Εθνικός Γιαννιτσών - Δόξα Μελισσίου 1-2

Συνεχίζοντας την εκπληκτική φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, παρά τις σημαντικές τους ελλείψεις (Βερβελές, Μαμής, Βασιλειάδης, Τζάτζης, Σιδηρόπουλος), παίζοντας ψυχωμένα κι έξυπνα κατάφεραν να περάσουν σαν άνεμος από τη Νέα Τραπεζούντα, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στο φιλόδοξο και ένα από τα φαβορί για άνοδο στη Γ΄ εθνική, ΕΘΝΙΚΟ Γιαννιτσών. Έτσι διατήρησε το αήττητο για 9η αγωνιστική και έχει την καλύτερη αμυντική γραμμή της Α1 με μόλις 4 γκολ σε εννιά παιχνίδια και μία από τις καλύτερες επιθέσεις με 20 γκολ στο ενεργητικό της.

Η εκπληκτική ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας

Η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε στο παιχνίδι, με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα της, έχοντας δυο ζώνες άμυνας και βγαίνοντας στην κόντρα επίθεση με τους ταχύτατους Τσάλμα Χ και Νοράτζε, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην κακή άμυνα των γηπεδούχων. Μόλις στο 11΄ σε μια οργανωμένη επίθεση η ομάδα του Μελισσίου άνοιξε το σκορ με τον εκπληκτικό Τσάλμα με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής 0-1. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να χάσουν και το Νοράτζε με σοβαρό τραυματισμό (μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών για εξετάσεις). Ο Εθνικός έχοντας την κατοχή της μπάλας πίεζε ανορθόδοξα με ψηλές σέντρες από όλα τα σημεία του γηπέδου, γεγονός που διευκόλυνε την άμυνα των φιλοξενούμενων με σχετική ευκολία, τις επιθέσεις των κυανόλευκων. Σε μία από τις επιθέσεις στο 30΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κηλίκη στο 30΄ 1-1. Σκορ με το οποίο έληξε το α΄ ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά, αλλά συνέχισε να αναπτύσσεται με ψηλές σέντρες οι οποίες ήταν εύκολη λεία, για τους έμπειρους αμυντικούς των Μαυραετών. Σε 1-2 φάσεις έτασε κοντά στο γκολ ο Εθνικός, αλλά δεν έκλεισε το δρόμο προς τα δίχτυα, ο εξαιρετικός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μαντζούκης Δ. Όσο περνούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, δημιούργησαν 1-2 ευκαιρίες, απόλάθη των αμυντικών του Εθνικού. Τελικά στο 65΄ μετά από φάουλ του Μιχαηλίδη και κεφαλιά του έμπειρου Φάβα και λάθος του γκολκίπερ των γηπεδούχων, ο Ρομάντζης με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 1-2 και το ΣΟΚ στη Ν.Τραπεζούντα. Με το απότέλεσμα αυτό ο Εθνικός από πρώτο φαβορί στην αρχή του πρωταθλήματος, απομακρύνεται πολύ από τους στόχους του και ίσως χάνει οριστικά το όνειρο της ανόδου.

Από τους νικήτές διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Τσάλμας, Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Φάβας, Μιχαηλίδης, Δουλγερίδης και Σερέτης, χωρίς να υστερήσει οι υπόλοιποι.

Η διαιτησία του κ. Φωτιά και των βοηθών χωρίς λάθη.

Σύνθεση της νικήτριας: ( Ντιμτσούδης), Μαντζούκγης, Χατζηδάκης, Φουρέιρα, Δουλγερίδης, Φωστηρόπουλος, Φάβας, Μιχαηλίδης, Νοράτζε, (Λιτοβολής), Τσάλμας (Ρομάντζης), Σερέτης, ϊτσκος (Τουλγαρίδης). 
ΒΠ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.