Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Μελισσίου – Η έκπληξη του Πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας


Με τη δύση του 2017 και 4 αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, οι Μαυραετοί από το Μελίσσι, αποτελούν την πλέον ευχάριστη έκπληξη φιγουράροντας στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αήττητοι και έχοντας την καλύτερη άμυνα με μόλις 4 τέρματα παθητικό και μια από τις καλύτερες επιθέσεις με 20 τέρματα ενεργητικό.
Η ομάδα του Σάκη Ντιμτσούδη, που συνδυάζει, την εμπειρία, το ταλέντο, το πάθος, την αγωνιστικότητα και κυρίως το άριστο οικογενειακό κλίμα, μία από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες της Πέλλας, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη παρουσία στις εννιά πρώτες αγωνιστικές, για τους λόγους αυτούς κερδίζει συνεχώς πόντους στο φίλαθλο κοινό της Πέλλας.

Κάνοντας τον απολογισμό της πορείας της ομάδας, έμπειρος τεχνικός και άριστος γνώστης του πρωταθλήματος της Α1, εξέφρασε τα ειλικρινή και θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την ομολογουμένως, εκπληκτική πορεία, με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμία ήττα σε 9 αγωνιστικές.
Στόχος είναι, όπως επανειλημμένα τόνισε ο κόουτς των απρόμαυρων, να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και ευχαριστώντας και τον πιο απαιτητικό οπαδό μας και στο τέλος θα κάνουμε το λογαριασμό.
Το πλούσιο ρόστερ της ΔΟΞΑΣ, ήταν αυτό που την βοήθησε ιδιαίτερα τις τελευταίες αγωνιστικές που είχε σοβαρούς τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών, όπως ο Η. Βερβελές, Π. Μαμής, πρώτος σκόρερ, της Α1 μέχρι τον τραυματισμό του, Α. Νιοράτζε, που έλειψαν περισσότερο από 2 μήνες αλλά και τις απουσίες των Πέπε και Τζάτζη για άλλους λόγους, με λύσεις από τον πάγκο όπως ο Χ. Τσάλμας, ο Τουλγαρίδης, ο Ίτσκος, ο Χ. Λιτοβολής.
Αμέσως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος από 6/1/2018, επανέρχονται οι παραπάνω τραυματίες, και ισχυροποιούν τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ, στα κρίσιμα παιχνίδια με Απόλλωνα Κρ. Βρύσης (εντός), ΔΟΞΑ Μαυροβουνίου (εντός) και ΔΟΞΑ Μανδάλου (εκτός), διεκδικώντας τη θέση του πρωταθλητή χειμώνα.
Φυσικά, το Διοικητικό Συμβούλιο, κινούμενο με απόλυτη μυστικότητα, θα ενισχύσει την ομάδα, με 2-3 νεαρούς ταλαντούχους από ομάδα της Α1, καθώς και δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές από ομάδες επίσης, της Α1, έναν αμυντικό κι έναν επιθετικό, ενώ ψιθυρίζεται η μεταγραφή ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της σε άλλη ομάδα Α1.
Χ.Π.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.