Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1ο Τουρνουά Χριστουγέννων «ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ. ΔΙΟΥ»


Στην διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Χριστουγέννων «ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ. ΔΙΟΥ» προχώρησαν οι υπεύθυνοι των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, για να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το 2017. 

Στο τουρνουά εκτός από τον Βαφύρα μας θα λάβουν μέρος οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου, του Μέγα Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς και του ΑΟΚ Αιγινιακού. Τα τμήματα που θα συμμετάσχουν είναι με αθλητές γεννημένους το 2003 και έπειτα. Στην ουσία είναι τα τμήματα που θα λάβουν μέρος αργότερα και στο επίσημο τουρνουά μίνι της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι ημερομηνίες είναι Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα είναι 11:00 πμ και 1:00 μμ. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αγώνας Α:  Ώρα 11:00 πμ     Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς – ΑΟΚ Αιγινιακός

Αγώνας Β:  Ώρα 1:00   μμ     ΓΑΣ Βαφύρας  –  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αγώνας Γ:  Ώρα 11:00 πμ     Ηττημένος Αγώνα Α  –  Ηττημένος Αγώνα Β

Αγώνας Δ:  ‘Ωρα 1:00  μμ      Νικητής Αγώνα Α  –  Νικητής Αγώνα Β


Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στην νικήτρια ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο. Οι πόρτες του κλειστού γυμναστηρίου θα είναι ανοικτές από τις 10:00 πμ και φυσικά η είσοδος θα είναι ελεύθερη στους θεατές.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.