Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Δόξα Μελισσίου το χαβάτης... Πέρασε και την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 2-0


Για το πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας η ΔΟΞΑ Μελισσίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής νίκησε και την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 2-0, συνεχίζοντας την εκπληκτική φετινή της πορεία και παραμένοντας αήττητη και φιγουράροντας στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, μπήκαν σήμερα στο γήπεδο, πραγματοποιώντας το χειρότερο ημίχρονο, χωρίς φρεσκάδα, από την άλλη οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης, είχαν την κατοχή της μπάλας, έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς ουσία, δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία μπροστά στην εστία του Βασιλειάδη. Και στο 44΄ σε μια εκτέλεση κόρνερ από το Σιδηρόπουλο (Πέπε), ο Τζάτζης μέσα από τη μικρή περιοχή με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Στο β΄ημίχρονο ήταν απόντες από το γήπεδο οι νεαροί ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά, έπαιξαν ψυχωμένα, πρέσαραν την αντίπαλο τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και σε μία από αυτές στο 65΄ ο Τσάλμας μετά από εξαιρετική πάσα του έμπειρου Φάβα, μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον τερματοφύλακα Σαββουλίδη και δυνατό γωνιακό σουτ έγραψε το 2-0, σκορ με το οποίο τελείωσε το παιχνίδι, παρά τις 2-3 καλές ευκαιρίες που σπάτάλησαν οι γηπεδούχοι.

Τζάτζης Μ. ο σκόρερ του πρώτου γκολ Τσάλμας σκόρερ του δεύτερου γκολ.

Η διατησία του κ. Καρυπίδη (Δεμερτζή-Μιχογλου) πολύ καλή.

Από τους γηπεδούχους διεκρίθησαν οι: Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Σερέτης, Φάβας, Τσάλμας,Τζάτζης και Σιδηρόπουλος.

Ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Γεωργιάς.

Σύνθεση νικήτριας: (Σ. Ντιμτσούδης) Βασιλειάδης, Χατζηδάκης, Φιγκουέρα, Σερέτης, Δουλγερίδης, Φωστηρόπουλος (Λιτοβολής) Μιχαηλίδης (Φάβας), Νοράτζε (Ιτσκος), Τσάλμας Χ, Τζάτης, Σιδηρόπουλος (Τσάλμας Α). 
ΒΠ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.