Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινά η ηλεκτρονική απογραφή για τους στρατεύσιμους που έχουν γεννηθεί το έτος 2000

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους πολίτες ότι ξεκινά η Ηλεκτρονική Απογραφή Στρατεύσιμων οι οποίοι έχουν γεννηθεί το έτος 2000 (ανήκοντες στην κλάση 2021) η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1-2-2018 μέχρι 2-4-2018 .
Οι Στρατεύσιμοι που θα προσέρχονται στα ΚΕΠ (ανεξαρτητα από τη δημοτική ενότητα εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων ) πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα:

1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας από το οποίο να προκύπτει η εγγραφή τους σε μητρώο αρρένων.
2. Βεβαίωση ΑΜΚΑ
3. Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ ,η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ
4. Να γνωρίζουν την διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (e-mail)
Προσοχή: Η παρουσία του στρατεύσιμου στα ΚΕΠ για την πραγματοποίηση της απογραφής είναι υποχρεωτική και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω εκπροσώπου μόνο με νόμιμη εξουσιοδότηση
O Προϊστάμενος των
ΚΕΠ Δήμου Έδεσσας
Θωμάς ΚίτκαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…