Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα 25 χρόνια λειτουργίας του ΙΕΚ Έδεσσας γιόρτασαν σπουδαστές και προσωπικό (φωτο)


Με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση γιορτάστηκαν τα 25 χρόνια λειτουργίας του ΙΕΚ Έδεσσας την Τετάρτη 13/12/2017. Στο ασφυκτικά γεμάτο "Myrphy's Law" οι σπουδαστές, παλιοί και νέοι, καθώς και το διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια ανεπανάληπτη βραδιά ξεφαντώματος. Μάγειρες, φωτογράφοι, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, αισθητικοί, διατροφολόγοι, διασώστες και όλοι οι υπόλοιποι σπουδαστές, αφήσαν για λίγο τις αίθουσες και τα εργαστήρια και συνέθεσαν μια φανταστική εικόνα με κυρίαρχο στοιχείο τη διασκέδαση.

Εντύπωση προκάλεσε η υπέροχη τούρτα που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής, κατά το κόψιμο της οποίας ο Διευθυντής του ΙΕΚ, Χρήστου Χριστόδουλος, υποσχέθηκε να συνεχίσει το ΙΕΚ Έδεσσας να αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης λειτουργώντας με νέες και σύγχρονες ειδικότητες.
iekedesssq224


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.