Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα


Υπέκυψε στα τραύματά του ο άτυχος 30χρονος από την Αθήνα, στο νοσοκομείο των Γρεβενών. Ο άνδρας μαζί με την παρέα του καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, την ώρα που έκαναν snowboard.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος άντρας χτύπησε σε δέντρο, παρασυρόμενος από τη χιονοστιβάδα, και ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου, το οποίο είναι κλειστό.

Στην περιοχή επικρατεούσε ομίχλη, ενώ οι γιατροί στο νοσοκομείο Γρεβενών νωρίτερα έκαναν λόγο για κρίσιμη κατάσταση του 30χρονου.

Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους. Αξίζει δε να σημειωθεί πως σπάνια έχουν παρατηρηθεί χιονοστιβάδες στο Χ.Κ. της Βασιλίτσας.

Σύμφωνα με όσα είχε πει νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών, Παντελής Αλεξιάδης, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και καταβάλλονται προσπάθειες ανάνηψης.

Πηγή πληροφοριών: kozanimedia.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ Η΄ ΣΝΟΜΠΟΡΤ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΕΚΑΒ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Κ.Λ.Π, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.