Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ημερίδα για την οδική ασφάλεια στο 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών


Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών παρακολούθησαν διάλεξη από τον Διοικητή της Τροχαίας Πέλλας Αστυνόμο Β’ κ. Βελόπουλο Ιορδάνη για την Οδική Ασφάλεια. Ο κ. Βελόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σχολείου για την ενημέρωση των μαθητών, οι οποίοι με την ευκαιρία εμπέδωσαν το σχετικό κεφάλαιο στο μάθημα της Κοινωνικής Πολιτικής Αγωγής της Γ’ Γυμνασίου, το οποίο διδάσκει ο καθηγητής κ. Πλιόγκας Ανδρέας.

trox2Κατά την παρουσίαση παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας, οι βασικές αιτίες των ατυχημάτων αυτών και οι τρόποι πρόληψης και κυκλοφοριακής αγωγής. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην  συμπεριφορά των νέων και την χρησιμότητα της ζώνης ασφαλείας και του κράνους. Απαντήθηκαν ερωτήσεις των μαθητών και τέλος μοιράστηκαν φυλλάδια σχετικά με την οδική ασφάλεια.
Με την ευκαιρία εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Τμήμα Τροχαίας Πέλλας για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα στον κ. Βελόπουλο για την εμπεριστατωμένη και άκρως διαφωτιστική του εισήγηση.
Ο Διευθυντής
Μιχαηλίδης Μενέλαος






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΩΣΤΑ...ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.