Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

5 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού: Εθελοντισμός σημαίνει τρόπος ζωής..!


ethel4 (Copy)Η ζωή μας ορίζεται από τις πράξεις μας και όταν αυτές οι πράξεις διέπονται από την επιθυμία να βελτιωθεί η περιρρέουσα εικόνα που μας περιβάλλει, ομορφαίνουν την ζωή μας και αποκτά ιδιαίτερο νόημα! Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής και μπορεί να εμπλουτίσει με ποικίλα θετικά στοιχεία τη ζωή μας στην Αλμωπία, σε έναν προικισμένο τόπο, όπου διασταυρώνονται τα μονοπάτια της ιστορίας και της φύσης. Οι εθελοντικές δράσεις που οργανώνονται από τον Δήμο Αλμωπίας, αυξάνονται χάρη στην δική σας συμμετοχή και ακολουθούν παράλληλες εθελοντικές δράσεις σε όλη τη χώρα.

Από το 1985 ο ΟΗΕ έχει καθιερώσει την 5η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Αρκετοί άνθρωποι σήμερα έχουν μια βαθιά πίστη στην Ιδέα του Εθελοντισμού.

Αυτοί δημιουργούν καθημερινά ένα κανάλι Ζωής και Δύναμης, προσφέροντας στην κοινωνία ένα πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί ο άνθρωπος αναπτύσσοντας τις αξίες της ένωσης, της αλληλεγγύης, της ανεκτικότητας, της υπευθυνότητας, να οδηγηθεί στην βελτίωση τόσο του εαυτού του όσο και της κοινωνίας στην οποία ζει.

Όλοι η κοινωνία μας στηρίζεται σε αξίες που καλλιεργούν την παιδεία μας και την εικόνα μας ως ενεργούς πολίτες. Γονείς, μαθητές και όλοι οι φορείς καθημερινά δείχνουμε την αγάπη μας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, συλλόγους και πολίτες της Αλμωπίας που συμβάλουν καθημερινά με την εθελοντική τους δράση στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού του Δήμου Αλμωπίας

Χατζηγιαννίδης Γεώργιος

ethelontalm377

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.