Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

50.000 ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Τη σύμβαση για τη «Συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών οδικού δικτύου για το έτος 2017» υπέγραψε τις προηγούμενες ημέρες η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
«Η γενικότερη συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και η βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης περιλαμβάνει και το κρίσιμο τμήμα του ηλεκτροφωτισμού. Αξιοποιούμε τους διαθέσιμους πόρους, προχωρώντας στη συντήρηση των υφιστάμενων υποδομών ώστε, να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στους διερχόμενους πολίτες, επισκέπτες και στα εκατοντάδες επιχειρηματικά φορτία που διακινούνται από και προς την Πέλλα. Συνεχίζουμε την υλοποίηση των παρεμβάσεων που έχουμε σχεδιάσει και προγραμματίσει» σημείωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης.
Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει τη συντήρηση των εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού στο Επαρχιακό και Εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας με εργασίες συντήρησης – ελέγχους καθώς και αποκατάσταση έκτακτων βλαβών όπου αυτές εντοπιστούν. Ακόμη, προβλέπεται η συντήρηση των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης του επαρχιακού οδικού δικτύου με τακτικούς ελέγχους και αποκατάσταση ζημιών που εμφανίζονται.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.