Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - ΦΟ Αριδαίας 51-50 στην 6η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος (βίντεο)


Mε νικητή τον Εδεσσαϊκό κόντρα στον ΦΟΑ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Παίδων στο ντέρμπι της ημέρας με τελικό σκορ 51-50.

Οι νεαροί παίκτες και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα και το παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης όμως ήταν ο διαιτητής Μπόιτσης που κατάφερε με τις αποφάσεις του κυρίως στο 2ο ημίχρονο να χάσει αρκετά σφυρίγματα σε κρίσημα σημεία του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να δημιουργεί εκνευρισμό σε παίκτες και κερκίδα.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παράγοντες της ομάδας των φιλοξενούμενων να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Από πλευράς νικητών Σταυρακίδης (18π.), Σταυρόπουλος (13π.) και Καραϊσαρίδης (10π.) ήταν οι πρωταγωνιστές ενώ για την ομάδα του ΦΟΑ ξεχώρισαν οι Πετρούδης (13π.) και Υποδηματόπουλος (10π.).

Δείτε στο παρακάτω βίντεο φάσεις από το παιχνίδι μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

Διαιτητής: Μπόϊτσης
Δεκάλεπτα: 9-12, 27-21, 44-38, 51-50 

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ BC (Ροδοβίτης): Δουλκερίδης 8, Καραϊσαρίδης 10(1), Σταυρόπουλος 13(2), Σταυρακίδης 18 (1), Γάτσος ,Τεντζέρης 2, Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Κεχαγιόγλου, Πασσαλής, Πασχαλίδης.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Χασάπης): Κληντσάρης 2, Παυλίδης, Μπίνος 8, Βασίλογλου-Καμενίδης, Υποδηματόπουλος 10, Πετρούδης 13, Βασίλογλου 8(2), Αναστασίου, Αμπάρης 9.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
edessaikos-foa5150paides

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.