Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τη ΓΓΑ για τα δύο γήπεδα τένις στη Σκύδρα προϋπολογισμού 58.000 €


Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Σκύδρας για την τοποθέτηση νέας στρώσης ασφάλτου σε δύο υπαίθρια γήπεδα τένις στην Σκύδρα προϋπολογισμού 58.000 ευρώ

Υπεγράφη σήμερα στη Βουλή παρουσία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, εκπροσωπούμενης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και του Δήμου Σκύδρας, εκπροσωπούμενου από την Δήμαρχο κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου, με αντικείμενο την άμεση παρέμβαση σε ήδη υφιστάμενες αθλητικές υποδομές για την βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και την ανάδειξή τους.

Η παρέμβαση αφορά πιο συγκεκριμένα σε δύο υπαίθρια γήπεδα τένις στην Πλατεία Πλαστήρα στη Σκύδρα (εντός του δημοτικού πάρκου) που λειτουργούν με αρκετά προβλήματα λόγω ακαταλληλότητας του δαπέδου τους. Οι εργασίες που προτείνονται περιλαμβάνουν την τοποθέτηση νέας στρώσης ασφάλτου, ώστε να ομαλοποιηθεί το δάπεδο με ταυτόχρονη κατασκευή φρεατίων για την απορροή των όμβριων υδάτων και τέλος την επίστρωση και διαγράμμιση των δύο γηπέδων με ακρυλικό υλικό. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 58.000 ευρώ περίπου.

Για το έργο αυτό είχε εκπονηθεί τεχνική μελέτη και είχαν εκδοθεί τεύχη δημοπράτησης από τον Δήμο Σκύδρας ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση των έργων αυτών, τα οποία η κ. Τζάκρη κατόπιν συνεργασίας με την Δήμαρχο Σκύδρας και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σκύδρας κ. Κώστα Μουρατίδη είχε καταθέσει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Φεβρουάριο του 2017.

Η δαπάνη θα πραγματοποιηθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του φετινού προϋπολογισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και η εκταμίευση των σχετικών ποσών θα γίνει στο προσεχές χρονικό διάστημα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Τωρα που το σκεφτομαι θα γινω δημοτης του δημου Σκυδρας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Βασίλης έγινες Θεοδώρα .Ετσι δυνατά πάντα και καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλοι παλι λένε οτι πήγε στον βόρειο πόλο να συνοδέψει τον Αϊ Βασίλη

      Διαγραφή
  4. πολύ αργά ανακάλυψες Θεοδώρα το tennis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάνεις λάθος φίλε μου στο Aρτζεμπαϊτζάν πήγε για φυσικό αέριο . ο Σηφακης είναι υπερ καθαρής ενέργειας. οχι παίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσέξτε
      Και το κλ@σιμο φυσικο αέριο είναι...

      Διαγραφή
  6. Με το δημοτικό στάδιο της Σκύδρας τι θα γίνει;;; Τα χρήματα που "δικαιώθηκε" και τόσο διαφήμισε πέρσι ο Δήμος θα αξιοποιηθούν εκεί που πρέπει; Γιατι κάτι μου λέει ότι μια ζωή με αυτό το ερείπιο γήπεδο θα μείνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.