Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας – Ζαφειράκης Νάουσας 69-31 (παιδικό)


Για την 5η αγωνιστική του Β' ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Φ.Ο. Αριδαίας επιβλήθηκε του Ζαφειράκη Νάουσας με 69-31, την Κυριακή (26/11) στο ΔΑΚ Αριδαίας.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντισταθούν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (16-11) και να ακολουθήσουν από κοντά το ρυθμό των παικτών του Γιώργου Χασάπη.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Αριδαίας με εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και με πολλή καλή αμυντική λειτουργία πήρε μια διαφορά ασφαλείας είκοσι πόντων στο ημίχρονο (38-18).

Η διαφορά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο στο τρίτο δεκάλεπτο, αφού η ομάδα της Νάουσας δεν έβρισκε λύσεις απέναντι στην καλή άμυνα του ΦΟΑ, με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεπεράσει τους τριάντα πόντους (56-25).
Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για το τελικό 69-31.
Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Χασάπης): Ασβεστόπουλος, Αμπάρης 10(1), Κληντσάρης 9, Παυλίδης 6, Μπίνος 11, Κεχαγιάς, Τσακίρης 9, Πετρούδης 13, Αναστασίου 2, Δίος, Βασίλογλου-Καμενίδης Γ. 3, Βασίλογλου-Καμενίδης 6.
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Ζιάννης): Πηλίδης, Μουστάκας, Πουρλίδας 2, Νικολαίδης 4, Δάκος, Κατσιάνης, Μίγγας 1, Μόρφης, Χρυσανθάκης 8, Κωνσταντίνου, Τούπος 13, Παναγιωτίδης 3(1).
Η βαθμολογία του Β´ ομίλου μετά και την 5η αγωνιστική διαμορφώνεται ως εξής:
1. Άθλος Αλεξάνδρειας 10
2. ΦΟ Αριδαίας 9
3. Εδεσσαϊκός 8
4. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 7
5. Φίλιππος Βέροιας 6
6. ΑΟΚ Βέροιας 6
7. Ζαφειράκης Νάουσας 6
8. Κεραυνός Άσπρου 5
-Αγώνα λιγότερο έχουν Φίλιππος Βέροιας και ΑΟΚ Βέροιας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.