Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Φίλιππος Βέροιας 86-62 (Παιδικό)


Το καλό της πρόσωπο έδειξε η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας την Κυριακή 10/12 στο ΔΑΚ Αριδαίας και επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα με 86-62.

Η διάθεση των παικτών του Γιώργου Χασάπη φάνηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο που με πιεστική άμυνα και γρήγορο μπάσκετ κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά είκοσι πόντων, για το επιβλητικό 27-5 στο τέλος του δεκαλέπτου.


Με άγριες διαθέσεις συνέχισε η ομάδα της Αριδαίας στο δεύτερο δεκάλεπτο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους παίκτες της Βέροιας να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα να τελειώσει το ημίχρονο με σκορ 51-17.


Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΦΟΑ κατέβασαν ταχύτητα, κρατώντας όμως σταθερά τη διαφορά πάνω από τους τριάντα πόντους.


Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο προπονητής του ΦΟΑ έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για το τελικό 86-62.


Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Χασάπης): Ασβεστόπουλος 2, Αμπάρης 3, Κληντσάρης 3, Παυλίδης, Μπίνος 21, Σαρικούδης, Τσακίρης 2, Πετρούδης 28, Αναστασίου 2, Βασίλογλου-Καμενίδης Γ. 8, Βασίλογλου-Καμενίδης 2, Υποδηματόπουλος 15.


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κανελλίδης): Πανταζής 5, Μπίρσος, Τρανίδης 3, Τρέμμος 4, Παπίνης, Ποταμόπουλος 24, Νίκας 22, Σαραντοπούλος, Μπλατσικτής 2, Γκαρπαπόνης 2, Δάλμαλης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.