Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Επιμελητήριο Πέλλας


Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου και Μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πέλλας. Όπως είναι γνωστό στις εκλογές συμμετείχε ένας συνδυασμός "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" με επικεφαλής τον Ιορδάνη Τσώτσο.

Τα αποτελέσματα - σταυροί προτίμησης των εκλογών έχουν ως εξής:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. στην Εδεσσα ο μάγος Τσώτσος κατάφερε και πάλι να μην τολμήσει κανένας άλλος να κατέβει απέναντι του.στα 100 του χρόνια πάλι πρόεδρος θα είναι. τον εχω ικανό και στον άλλο κόσμο πάλι πρόεδρος του επιμελητηρίου να είναι.το μόνο σίγουρο είναι οτι η ομάδα του έχει πολύ σοβαρούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες και ελπίζουμε οτι φέτος θα ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της αγοράς. γιατι μέχρι τώρα το μόνο που κάνουν άριστα είναι να μαζευουν τα χαράτσια απο τους πεθαμένους ιδιώτες του νομού . γεμίζοντας με χιλιάδες ευρώ τα βιβλιάρια του επιμελητηρίου.με μηδέν φιλανθρωπικό έργο .μπορει ο αιωνόβιος πρόεδρος να είναι ένας πετυχημένος και πλούσιος άνθρωπος αλλά το 90% των μελών του επιμελητηρίου στενάζει....γιατι είναι ικανός και το ξέρουμε καλό είναι να κάνει και δημόσιες σχέσεις ποιό επιθετικές και να βοηθήσει τον νομό.καλή επιτυχία σε όλους. και καλό κουράγιο στους επαγγελματίες αυτού του ετοιμοθάνατου νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο η επιλογή του ιδίου ανθρώπου ως ηγέτη εδώ και τόσα χρόνια σε συνδυασμό με το κατάντημα της αγοράς λέει πολλά..... Την απαξίωση του θεσμού και των προσώπων που το στελεχώνουν έχει καταφέρει να πετύχει ένας και μόνο άνθρωπος ---ο Ιορδάνης Τσώτσος----ο αναντικατάστατος. Είναι ντροπή για όλα τα υπόλοιπα ικανότατα στελέχη να υποτάσσονται στο θέλημά του και στην μόνιμη επιθυμία του για την ηγεσία του Επιμελητηρίου. Τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα γελούν με τα καμώματά μας ή καλύτερα θα κλαίνε από τα αποτελέσματά τους που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.