Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο κλίμα των ημερών ο πεζόδρομος της Έδεσσας (βίντεο)


Παραμονή Χριστουγέννων στον πεζόδρομο της Έδεσσας. Δείτε τις εικόνες που μας έστειλε πριν από λίγο αναγνώστης μας:

paramonixriedessa



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Συγχαρητήρια στον κύριο Σαμαρά που με περίσσια δύναμη βγήκε να μαζέψει γύρω του 50 με 60 άτομα που υπήρχαν στην αγορά, γιατί ο Εδεσσαίος έχει αποκλειστεί από αγορές στον πεζόδρομο και γενικά στη πόλη. Να είναι καλά η Αριδαία, Σκύδρα, Βέροια, Νάουσα. Αυτή είναι η αλήθεια πρόεδρε του εμπορικού συλλόγου Έδεσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μοναδικός πεζόδρομος που αντί να συγκεντρώσει τον κόσμο. Αγοραστές. Περιπατητες κ.λ.π. τους απομάκρυνε. Μόνο διερχόμενοι περνούν από εκει αναγκαστικά . Και σε δύο δρόμους μποτιλιάρισμα μόνιμο και τα εμπορικά καταστήματα στριμωγμένα στα στενά γύρω από την πλατεία. Ο πεζόδρομος συνήθως ερημικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα λες οτι σήμερα η αγορά της Έδεσσας είχε 50 ατομα και περιμένεις να σε πιστέψουν. Από ποια σπηλιά βγηκες?

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ: ΜΑΖΕΨΕ 50-60 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 50-60 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ .....ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΣΟ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΧΩΡΙΟ, ΤΟΤΕ Η ΑΛΛΟΥ ΖΕΙΣ Η΄ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. Από την σπηλιά που παρήγγειλε ο δήμος και αγόραζε ρούχα, του φίλου του δηλαδή όπως του είπε ο κύριος Δημητριάδης. Για ρώτα και τους άλλους καταστηματάρχες. Εκτός αν εννοείς ότι είχε κόσμο στα καφέ, εκεί κάνω πίσω και σου λέω να βγεις από τη δική σου σπηλιά και παρωπίδες γιατί αυτό δεν είναι εμπορική κίνηση.

      Διαγραφή
  4. ???????????
    Συγνώμη διαβάζετε αυτά που γράφετε? Βγαζει κανενας νοημα??? Τι σχέση έχουν? Κοψτε τα ναρκωτικά και τα στοχευμενα σχόλια που δεν βοηθούν κανένα (εκτώς από εσάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να απαντάς βγάζεις εσύ νόημα σίγουρα το οποίο δεν σε βολεύει, το πιο ωραίο είναι ότι τα σχόλια άρχισαν να βοηθούν τον κοσμάκη, μωρέ μαγειρίτσα σου λέω

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς δεν έχω βγάλει κανένα απολύτως νόημα. Επίσης αμφιβάλλω πολυ αν αυτά που σχολιαζονται εδώ, βοηθούν τον οποιονδήποτε. Όσο για την μαγειρίτσα που λες, με εχασες και εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.