Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων στο μητρώο μελετητών της ΟΤΔ της Αναπτυξιακής Πέλλας

H ΟΤΔ της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.) στα πλαίσια του προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων-CLLD/LEADER –Μέτρο 19 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του ΠΑΑ 2014-2020, με την υπ. αριθμ. 284/06.09.2017 απόφαση, προχωρά στη δημιουργία μητρώου μελετητών / μελετητικών γραφείων με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των υποψήφιων δικαιούχων για την υποβολή επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο υλοποίησης του παραπάνω τοπικού προγράμματος.

Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους μελετητές / μελετητικά γραφεία, που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο σχετικό μητρώο της Ο.Τ.Δ. της ΑΝ.ΠΕ, να υποβάλουν, σχετική αίτηση στα γραφεία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.) έως 02/10/2017 και ώρα 14:30 στο κεντρικό πρωτόκολλο της εταιρίας: κα. Πετσινάρη Αναστασία και κα. Ζάχου Άννα, οδός Σακελλαροπούλου 14 - Έδεσσα, τηλέφωνο 2381024858, φαξ 2381023181 και e-mail: anpe@otenet.gr

Το έντυπο της αίτησης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΑΝ.ΠΕ. (www.anpe.gr) και μπορεί να παραδοθεί αυτοπροσώπως ή να αποσταλεί ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά. 

Αίτηση εγγραφής:


Για την ΑΝ.ΠΕ.
Η Πρόεδρος Δ.Σ.
ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…