Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές στον Σύνδεσμο Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας


Ο Σύνδεσμος Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας σας εύχεται Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Χρόνο.
Σας γνωρίζουμε ότι εντός του Ιανουαρίου 2018, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά.
Η διαδικασία για την ίδρυση του σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος των φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας» έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Σκοπός της ίδρυσης του Συνδέσμου, σύμφωνα με τα άρθρα 2,3 του καταστατικού, είναι η ηθική και υλική συμπαράσταση στο έργο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας, η καλλιέργεια στο ευρύτερο κοινό του ενδιαφέροντος για τις αρχαιότητες και την προστασία τους, η μορφωτική και πολιτιστική προαγωγή των μελών του. Οι παραπάνω στόχοι πραγματοποιούνται με τις επισκέψεις και ξεναγήσεις στα μουσεία, μνημεία και χώρους, με την διοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων, εκθέσεων και την ανάπτυξη άλλων δραστηριοτήτων που προάγουν τους σκοπούς του Συνδέσμου, με τη συνεργασία με άλλους ομοειδείς Συλλόγους και άλλους φορείς, που έχουν σχέση με τα θέματα, που περιλαμβάνονται στους σκοπούς του Συνδέσμου.
25551946_1633599780067963_2229356774380462001_n
Τον Ιούνιο 2017 οργανώθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας η πρώτη εκδήλωση (με ομιλίες ανασκαφέων και φωτογραφική έκθεση) του Συνδέσμου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων ανασκαφικού έργου στην Πέλλα.
Όσοι από τους Φίλους του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συνδέσμου, μπορούν να υποβάλλουν γραπτή αίτηση, καταβάλλοντας 5 Ε για την εγγραφή και ετήσια συνδρομή 10 Ε, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού. Τα εγγεγραμμένα στο Σύνδεσμο μέλη, με τη σχετική κάρτα μέλους που θα τους χορηγηθεί, μπορούν να έχουν ελεύθερη είσοδο σε μουσεία και χώρους και να έχουν έκπτωση κατά την αγορά βιβλίων και άλλων αντικειμένων στα πωλητήρια του ΤΑΠΑ.

Οι 1936… ως σήμερα Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας ελπίζουμε ότι θα παραμείνουν κοντά μας. Η επικοινωνία θα γίνεται στο εξής μέσω του Συνδέσμου των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας.
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.