Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Της κακομοίρας» - Θεατρική βραδιά


Συνάντηση με τη Θεατρική ομάδα της Κεντρικής Σκηνής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκέμβρη, με σκοπό την προβολή της παράστασης «Της κακομοίρας», όπου οι συντελεστές της παραγωγής, είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν, να συζητήσουν και να αξιολογήσουν αυτή τη φορά ως θεατές οι ίδιοι, τις επί σκηνής επιδόσεις τους. Η Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και σκηνοθέτιδα του έργου κα Δέσποινα Οτουντζίδου, εξέφρασε ακόμα μία φορά τις ευχαριστίες της στη Θεατρική ομάδα για τη συνεργασία αλλά και την ικανοποίηση της για την άκρως πετυχημένη πορεία των παραστάσεων. Λίγες ημέρες νωρίτερα παρατέθηκε γεύμα στους συντελεστές όπου η κα Οτουντζίδου ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την εξαιρετική προσπάθεια, τους προσέφερε δώρα και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στη ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. για την άψογη συνεργασία, στη διεύθυνση της επιχείρησης «Γευσιδρόμιο», στην κα Ιουλία Νικολαίδου για την παραχώρηση κοστουμιών στο βεστιάριο του συλλόγου και στον εκλεκτό φίλο και συνεργάτη κο Τάκη Μπέλμπα για την παροχή υπηρεσιών του στις δράσεις του συλλόγου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.