Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεργασία Θ. Τζάκρη με τον ΓΓ Υπουργείου Εσωτερικών για έργα αποκατάστασης ζημιών στην Αλμωπία από τις βροχοπτώσεις


Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης των ζημιών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στο Δήμο Αλμωπίας

Συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστα Πουλάκη πραγματοποίησε σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2017 η βουλευτής του Νομού μας Θεοδώρα Τζάκρη προκειμένου να δρομολογηθεί η χρηματοδότηση της αποκατάστασης των ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στον Δήμο Αλμωπίας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για αποκατάσταση ζημιών σε δρόμους, τσιμενταύλακες απαγωγής ομβρίων, τοιχία αντιστήριξης κ.λπ. που αφορούν στην πόλη της Αριδαίας και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Τσάκων, Πολυκάρπης, Προμάχων, Αρχαγγέλου και Ίδας.

Η κ. Τζάκρη επεσήμανε στον κ. Πουλάκη ότι η αποκατάσταση των ζημιών κρίνεται απόλυτα επιβεβλημένη προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του οδικού δικτύου και η προστασία των πολιτών από πλημμύρες και κατολισθήσεις, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΣ δήλωσε ότι κατανοεί την αναγκαιότητα αυτή και ότι το Υπουργείο θα προβεί άμεσα στην διάθεση των απαραίτητων πιστώσεων προς τον Δήμο Αλμωπίας προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή των απαιτούμενων έργων, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα που απέστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνος.

Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 160.000 ευρώ και συγκεκριμένα για:

1. Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης με υποδομή απαγωγής ομβρίων σε δρόμο στην Ίδα.

2. Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για αντιμετώπιση κατολισθήσεων με υποδομή απαγωγής ομβρίων στα Λιβάδια του Δ.Δ. Αρχαγγέλου.

3. Αντιπλημμυρικό έργο με διάτρητη σωλήνα για διέλευση ρέματος στους Τσάκους.

4. Έργο απαγωγής ομβρίων στην Πολυκάρπη.

5. Έργο απαγωγής ομβρίων στην Αριδαία.

6. Έργο απαγωγής ομβρίων στους Προμάχους. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ;
    ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ Η΄ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.