Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΚΔΑΠ-μΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα για τα ΑμΕΑ (φωτο)


Σε εορταστικό κλίμα και σε περιβάλλον στολισμένο από εξαιρετικές δημιουργίες των παιδιών, οι μαθητές, οι γονείς τους, οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ-μΕΑ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας και οι καθηγητές με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 10.30, το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Κέντρου, στο ισόγειο του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπεύθυνου του Κέντρου Πρόδρομου Ασταρτζή, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε εθελοντές, χορηγούς και συναδέλφους, ενώ επεσήμανε την αμέριστη στήριξη του Συλλόγου Γονέων του Κέντρου και του δήμου Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑΠ, καθώς και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου σε κάθε εκδήλωση του ΚΔΑΠ-μΕΑ.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ, Απόστολος Φάκκας, αναφέρθηκε στην διαχρονική υποστήριξη του Κέντρου από την Δημοτική Αρχή, αλλά και στην σημαντική προσφορά του ΚΔΑΠ- μΕΑ, ευχαριστώντας τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, τους γονείς και τους χορηγούς.

Χαιρέτισαν επίσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μΕΑ, Αναστασία Τσιμπρή και η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, Ελένη Πισμίση.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από το ΚΔΑΠ- μΕΑ τιμήθηκαν και έλαβαν αναμνηστική πλακέτα:

- Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μΕΑ, Χρήστος Παπαδόπουλος για την πολυετή προσφορά του,

- Ο πρώην διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, Μενέλαος Μιχαηλίδης, για την συνεχή στήριξη του Κέντρου όλα αυτά τα χρόνια σε εκδηλώσεις του, ο οποίος μάλιστα πρόσφερε και δώρο ένα

Χριστουγεννιάτικο δεντράκι από τους μαθητές του σχολείου που διευθύνει σήμερα (4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών) και

- Η σημερινή διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, Ελένη Πισμίση, για την άμεση ανταπόκρισή της και την υποστήριξή του σχολείου της στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ- μΕΑ.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με παραδοσιακή μουσική και χορό από όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μαθητές και εργαζόμενοι προσέφεραν δώρα που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά στους καθηγητές και στους μαθητές που τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική.
ameadikepa
Από το Γραφείο Τύπου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.