Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημιουργία βιβλιοθήκης στην πτέρυγα της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών (φωτο)


"Και εγένετο φως..." Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., σε μια σεμνή τελετή στον χώρο της αίθουσας αμφιθεάτρου του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών, έγινε σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση-παραλαβή των παιδικών κι εφηβικών βιβλίων για την δημιουργία της παιδικής βιβλιοθήκης που θα τοποθετηθεί στην πτέρυγα της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας!!!
Πλήθος συγγραφέων από διάφορες πόλεις αλλά και εκπρόσωποι φορέων της πόλης των Γιαννιτσών έσπευσαν να καταθέσουν στα ράφια της βιβλιοθήκης παιδικά κι εφηβικά βιβλία!!! Πάνω από 400 βιβλία κοσμούν πλέον το όμορφο έπιπλο της βιβλιοθήκης, δώρο των γονέων του 13ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών.

Μετά την κατάθεση των βιβλίων ολιγομελή επιτροπή ανέβηκε στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου προκειμένου να δώσει ευχές και να χαρίσει χριστουγεννιάτικα βιβλία στα παιδιά που νοσηλεύονταν.
Με δήλωσή της η Γιαννιτσιώτισσα συγγραφέας Μαρία Ποπκιώση που υλοποίησε την σημαντική και δημιουργική αυτή πρωτοβουλία, επισημαίνει: « Ευχαριστώ θερμά όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή, τους συγγραφείς, τα σχολεία, τους φορείς της πόλης μας, αλλά και μεμονωμένα άτομα και μαθητές από ακριτικές περιοχές της Ελλάδας και την Κύπρο!!! Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών "Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια", τους γονείς των παιδιών και τις νηπιαγωγούς που βοήθησαν ακούραστα και αθόρυβα στο εγχείρημα αυτό!!! Χάρισαν στους παρευρισκόμενους γούρια με υπέροχες καρδούλες που έφτιαξαν με τα χεράκια τους, καρδούλες με ευχές που δόθηκαν στα παιδιά που νοσηλεύονταν, το έπιπλο της βιβλιοθήκης, βιβλία και παιχνίδια!!! Τέλος ευχαριστώ θερμά τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κο Χρήστο Σμία για την θερμή φιλοξενία αλλά και για την ευκαιρία της δημιουργίας...Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!».
paidikvivgiann231



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.