Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κλίμα γιορτινό και χαρούμενο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Έδεσσας (φωτο)


Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, σε κλίμα γιορτινό και χαρούμενο έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μελών του Κ.Α.Π.Η. Έδεσσας. Η χαρά των μελών ήταν διάχυτη, αντάλλαξαν ευχές, διασκέδασαν και χόρεψαν με την βοήθεια ζωντανής μουσικής.
Τονίστηκε το βαθύτερο νόημα των Αγίων Ημερών και το Πνεύμα των Χριστουγέννων, που κορυφώνεται από τη διάθεση για προσφορά αγάπης σ’ αυτούς που είναι μόνοι, σε αυτούς που τη χρειάζονται περισσότερο τέτοιες μέρες.

Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας παρευρέθη στην εκδήλωση, έδωσε ευχές στα μέλη και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την μεγάλη πλαισίωση και προσέλευση που δείχνουν σε όλες τις δράσεις του Κ.Α.Π.Η.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτριος Γιάννου στην εκφώνησή του επισήμανε το έργο από το προσωπικό και ευχήθηκε να είναι όλοι γεροί και ακμαίοι σε κάθε γιορτή.
  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης,  εκπρόσωποι παρατάξεων και μέλη του Δ.Σ. του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δασκάλου Χ., κ. Δραγούμης Σ., κα. Δαλκαλίτση Μ., η κα. Βλαδίκα Ε., η προϊσταμένη των παιδικών σταθμών κα. Κουτσιαρή Μ και η υπεύθυνη του γηροκομείου κα. Κατσάρα Μ.
Όλο το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία  και η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με δράσεις που θα χαρίζουν χαμόγελα στα μέλη.
Καλά Χριστούγεννα!
kaphxrieds22






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.